Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΝΕΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ PROJECT: «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ»


Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ

«Είμαστε η  ιστορία μας. Αυτό είμαστε. Όλα όσα  επιθυμούσαμε και που ακόμα επιθυμούμε, όσα έχουμε ζήσει, αυτό που καταφέραμε τελικά να γίνουμε, ότι ονειρευτήκαμε, ότι μας σημάδεψε... Η ιστορία μας είναι τα γεγονότα, τα συναισθήματα, οι άνθρωποι που υπάρχουν μέσα σε αυτήν και τη διαμορφώνουν. Άνθρωποι δικοί μας, άνθρωποι ξένοι... εμείς οι ίδιοι»

Το ΤΗΕΑΤΡΟVICTORIA για την ερχόμενη σεζόν προγραμματίζει και σας παρουσιάζει... εσάς τους ίδιους. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο θεατρικό έργο, το οποίο θα είναι βασισμένο σε αληθινές ιστορίες από την καθημερινή ζωή. Τις δικές σας ιστορίες. Της δικής σας ζωής.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Αυτός είναι ο τίτλος του πρωτότυπου project που ετοιμάζει το THEATROVICTORIA για την ερχόμενη σαιζόν, σε σύλληψη του εικαστικού Γιώργου Λυντζέρη και σκηνοθεσία του Δημήτρη Κομνηνού.

Κάθε Κυριακή, η Ελλάδα συνηθίζει  να συγκεντρώνεται και να συνομιλεί  γύρω από το καθιερωμένο οικογενειακό και όχι μόνο, μεσημεριανό τραπέζι. Μια αγαπημένη παράδοση που διακρίνει την ελληνική κουλτούρα και διατηρείται ζωντανή μέσα στα χρόνια, το κυριακάτικο τραπέζι φέρνει για κάποιες ώρες, λίγο πιο κοντά τις απανταχού «οικογένειες», ανεξάρτητα από τον βαθμό συγγένειας των συνδαιτυμόνων. Μια γοητευτική ιεροτελεστία, το τραπέζι της Κυριακής αποτελεί την μοναδική ίσως στιγμή μέσα στη ξέφρενη εβδομάδα όπου συναντιόμαστε ειλικρινά με τους ανθρώπους μας αλλά και με τους διάφορους προβληματισμούς μας.

Με βάση την αξία του  κυριακάτικου τραπεζιού, το THEATROVICTORIA αναζητά τη δική σας προσωπική εμπειρία. Κάνετε τη δική σας αναδρομή στις αναμνήσεις μιας τέτοιας εικόνας, αναδείξτε τα γεγονότα που σας στιγμάτισαν κατά τη διάρκεια μιας αντίστοιχης μάζωξης, όποια και αν είναι αυτά, χαρούμενα ή λυπητερά, αστεία ή σοβαρά, σημαντικά ή ασήμαντα και ελάτε να μας τα αφηγηθείτε. Θα πραγματοποιηθούν δύο ανοιχτές συζητήσεις, η πρώτη την Κυριακή 17 Μαρτίου και η δεύτερη την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 2:00 το μεσημέρι.

 Το THEATROVICTORIA θα βάλει το τραπέζι, εσείς την ιστορία σας...

Από τα γεγονότα που θα μας αφηγηθείτε, θα επιλεχθούν τα 10 καλύτερα, προκειμένου να «δεθούν» σε μια σπονδυλωτή παράσταση, που θα παρουσιαστεί την ερχόμενη σεζόν στην Κεντρική Σκηνή του θεάτρου σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Κομνηνού. Παράλληλα, οι αφηγήσεις θα βιντεοσκοπηθούν και θα παρουσιαστούν, σε μια ταινία μικρούς μήκους η οποία θα πλαισιώνει την παράσταση. Η παρουσίαση της ταινίας θα λάβει μέρος σε μια ξεχωριστή, ειδικά αφιερωμένη εκδήλωση.


ΙΝFO

Aνοιχτή συζήτηση για «Κυριακάτικο Τραπέζι» – αφηγήσεις

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ – 2:00μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ – 2:00μμ

Για περισσότερες πληροφορίες: 210 – 8233125 & 6972964339.


THEATROVICTORIA
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 5 (3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 119)
200 μέτρα από  τον ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210 – 8233125 & 6972964339
www.theatrovictoria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...