Κυριακή 21 Απριλίου 2013

«HELLus»: Η θεατρική ομάδα λωτοφάγοι, συνεχίζει για τέταρτη χρονιά το devised theatre seminar.


Μέχρι που θα μπορούσες να φτάσεις … για να βρεις δουλειά???

 
Η Θεατρική Ομάδα Λωτοφάγοι συνεχίζει για τέταρτη χρονιά το Devised Theatre Seminar, παρουσιάζοντας αυτή την φορά μιασπαρταριστήσύγχρονη κωμωδία με φόντο…την κόλαση και το όνομα αυτής«HELLus».  Για τρεις μόνο παραστάσεις την Παρασκευή 26, το Σάββατο 27 και τηνΚυριακή 28 Απριλίου στο θέατρο ΛΥΧΝΟΣ.
 
Σε έναν κόσμο του μέλλοντος… και του παρελθόντος, η οικονομική κρίση αγγίζει και τις πιο αυτόνομες κοινωνίες. Όπως …η κόλαση. Έτσι ο άρχοντας του σκότους βρίσκεται στην αμήχανη θέση να απολύσει τον επί 2013 χρόνια συνεργάτη του, τον Χάρο. Ταυτόχρονα μια αγγελία ανοίγει για την αντικατάστασή του και φυσικά , η Ελλάδαστέλνει τους δικούς της 8 υποψήφιους.
 
Και εκεί όλα ξεκινάνε… Μέχρι που μπορεί ο καθένας από αυτούς τους «ιδιαίτερους» χαρακτήρες , να φτάσει για πάρει την δουλειά. Και τι είναι αυτό που θα κάνει τον διάβολο να διαλέξει κάποιον. Μια κωμωδία φαντασίας που υπόσχεται άφθονο γέλιο.
 
Mια devised παράσταση από ερασιτέχνες και επαγγελματίες ηθοποιούς, αποτέλεσμα του εργαστηρίου «ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙΝΟΗΣΗΣ» της θεατρικής ομάδας ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ

Επισυναπτόμενο θα βρείτε το Δελτίο Τύπου για την νέα Θεατρική Παράσταση της Θεατρικής Ομάδας Λωτοφάγοι, όπως επίσης και την αφίσα της παράστασης.
 
Διάρκεια Παράστασης: 80 λεπτά –   Είδος: Devised Theatre
Τιμή Εισιτηρίου: 12 € και Φοιτητικό: 10 € 
(Άνεργοι : ελεύθερη είσοδος)
 
Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Αθηνά Αρσένη
Παίζουν: Δημήτρης Βαρελάκης, Νίκος Βατικιώτης, Παναγιώτα Βόγδου, Ηλιάς Γεραφέντη, Στέφανος Γιωτίτσας, Ιωάννα Επισκοποπούλου, Όλγα Ευθυμίου, Κατερίνα Κεσανλή, Μαρία Νίτσου, Νικολέτα Σαββοπούλου.
Σκηνογραφία: Θεατρική Ομάδα Λωτοφάγοι
Ενδυματολογία: Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Βατικιώτης
Video Trailer – Φωτογραφίες: Γιάννης Αρσένης
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ηλιάς Γεραφέντη
 
Ημερομηνίες Παραστάσεων:
Από 26 έως 28 Απριλίου, 21.30 μ.μ.
Στο Θέατρο ΛΥΧΝΟΣ, Ιερά Οδός & Χαλκιδικής 83
                                                                  Μετρό: Κεραμεικός
Τηλέφωνα Κρατήσεων: 6970808764

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...