Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

“STRAP”: Ποιός αποφασίζει όμως για σένα;

H επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «STRAP» την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 και ώρα 21.15 στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΕΚΤΟΝ, Σφακτηρίας 23 και Παραμυθιάς στο Μεταξουργείο.

“STRAP” σημαίνει «λουρί»

Μια ιδέα της Μαρίτας Ρίτζι βασισμένη στα χνάρια μιας αληθινής ιστορίας, που ξετυλίγεται μέσα από μια θεατρική παράσταση. ΄Ενα ψυχολογικό θρίλερ που σε καθηλώνει μέχρι το τελευταίο λεπτό μέσα απο πάθη,αποκαλύψεις και ανατροπές.

Οι ήρωες, όπως και τα περισσότερα ζευγάρια σήμερα, διστάζουν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, τις προτιμήσεις τους, να μιλήσουν ανοιχτά μεταξύ τους, χάνοντας έτσι την ουσία και ενίοτε τη συνουσία. Ισως να αγαπούν και να θέλουν τα ίδια πράγματα, αλλά δεν τολμούν να το πούν.

Πώς γίνεται η επικοινωνία να είναι διαστρεβλωμένη και δύσκολη ανάμεσα σε ανθρώπους, που υποτίθεται ότι αγαπιούνται ; Μήπως αυτόν που ονειρεύεστε τον έχετε δίπλα σας και δεν το ξέρετε; Μήπως είσαι ακόμα δεμένος/η με τα “λουριά” του παρελθόντος; Μήπως απασχολεί και σένα η γνώμη των άλλων για τις επιλογές ΣΟΥ ;

‘Ελα ν’ απολαύσουμε μαζί μια ψυχανάλυση του σήμερα στην αρχέτυπη ψυχή του χτες, χαραγμένη πάνω σε δέρμα.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Η Ναταλί και ο Θοδωρής είναι φαινομενικά το τέλειο ζευγάρι. Η έλλειψη επικοινωνίας και η ανύπαρκτη ερωτική συνεύρεση έχει μπλοκάρει τη σχέση τους. Απομακρύνονται μεταξύ τους όλο και πιο πολύ, ζώντας την προσωπική τους ουτοπία κατ' επιλογή. Έρχονται αντιμέτωποι με τα πάθη τους και τους εφιάλτες των παιδικών τους βιωμάτων. Υποταγή ή Κυριαρχία; Δέσμιοι και οι δυό των βιωμάτων τους από την παιδική ηλικία. Η αλήθεια σκοτώνει ή απελευθερώνει ; Θα βρουν την ισορροπία στην ψυχή τους; Πόσα ζευγάρια είναι απελευθερωμένα;

Πόσα ζευγάρια είναι αυτά που τολμούν να κοιταχτούν στα μάτια και να πουν αυτά που πραγματικά νιώθουν .Μια ψυχανάλυση αντιθέσεων στο κυνήγι της λύτρωσης, με φόντο τη σύγχρονη Αθήνα.

Η ζωή μας είναι καθαρά οι επιλογές μας! Ποιός αποφασίζει όμως για σένα;

Μια παράσταση που μας αγγίζει όλους. Μη τη χάσετε!!!
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ 
Σκηνοθεσία:.....Κώστας Κιμούλης

Ηθοποιοί:........ Μαρίτα Ρίτζι, Κωστής Κούκιος, Φώτης Κυριαζόπουλος,
Συμμετέχουν επίσης: Στάθης Βούτος, Γαλήνη Τσεβά και ο Φώτης Αρμένης.

Χορογραφίες:..Πάνος Μεταξόπουλος
Μουσική επιμέλεια & video: DEJA VU PICTURES
Σκηνικά:...........Ηλίας Μπουμπαλίκης
Φωτισμοί:........Χρήστος Μιχαηλίδης
Φωτογραφίες: Νίκος Σταυλάς
Σχεδιασμός Διαφημιστικού  Υλικού: Souldigit -Σωκράτης Χαραλαμπίδης.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: UNIVERSE  Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.  

 Για κρατήσεις θέσεων: τηλεφ. 210 3420419 ή στο 6977 026 009

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 80’ χωρίς διάλειμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...