Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

"Η ΚΑΚΙΑ Η ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΑΣΧΗΜΗ"

Κατάμεστο το ΘΕΑΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ από επωνύμους και φίλους στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Η ΚΑΚΙΑ Η ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΑΣΧΗΜΗ".

Ο Γιώργος Μακρής, η κυρία Ευαγγελία Σαμιωτάκη, ο Νίκος Ζιάγκος και οι υπόλοιποι συντελεστές της ξεκαρδιστικής κωμωδίας, που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Γιώργος Μακρής, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και χάρισαν τρεις ολόκληρες ώρες γέλιου στους θεατές.

Μεταξύ των παρευρισκομένων διακρίναμε τον εκδότη Δημήτρη Ρίζο, τον Κώστα Πρέκα, τον Φίλιππο Νικολάου, τον Γιώργο Καραμέρο, τον Αντώνη Γλύκα, την Αγγελική Κονιτοπούλου, τον Τέλη Ζώτο, τον Γιώργο Λεκάκη, την Λιζέτα Νικολάου, τον Κρικόρ Τζακιτζιάν, κ.ά.

Μετά το τέλος της παράστασης όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα αλλά και να ευχαριστήσουν τους ηθοποιούς γιατί κατόρθωσαν (όπως κάθε βράδυ) να τους κάνουν να ξεχάσουν τα προβλήματα…

Στην σκηνή τρεις ηλικιωμένες κυρίες ζουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη πολλά χρόνια, κάθε μια ξεχωριστά με τον πιο τρελλό και τον πιο ιδιόμορφο χαρακτήρα. Ευδοξία η Πόντια (η κακιά της παρέας). Ζαμπέτα (η άσχημη) ωραιοπαθείς μέχρι θανάτου και η Μυρουδιά (η καλή) με ιδιόμορφο πρόβλημα υγείας...

Και οι τρεις κληρονομούν μια απίστευτη περιουσία από τον ίδιο εραστή. Όταν ανοίγει η διαθήκη τους ανακοινώνετε ένας όρος.

Αν ζουν και οι τρεις θα μοιραστούν την περιουσία, αν όμως ένα μήνα μετά το άνοιγμα της διαθήκης ζει μόνο μια θα πάρει όλη την περιουσία.

Το γυναικείο μυαλό τους αρχίζει να ψάχνει τρόπους να εξοντώσουν η μία την άλλη.

Έκτακτη συμμετοχή θα έχει ο Χάρος στο πρόσωπο του Δικηγόρου.

Τα πάνω κάτω φέρνουν η Σεξοβόμβα Νοσοκόμα, και η καλλονή Παρθενώπη- Μαγδαληνή. Η Ανέμελη...(κυρία Ε. Σαμιωτάκη)… η ανατροπή σε όλο το έργο.. θα ταράξει τις καρδιές μας.

Κωμικά ευτράπελα, απίστευτες ατάκες, κωμικοτραγικές καταστάσεις θα σας κάνουν μόνο να γελάτε…

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Γιώργος Μακρής, Νίκος Ζιάγκος, Γιώργος Μαυράς, Έλενα Αθανασοπούλου, Γιάννα Τζιλίνη, Θανάσης Λιούνης.

Έκπληξη αποτελεί η Φιλική Συμμετοχή της κυρίας ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΜΙΩΤΑΚΗ, που αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως το ταλέντο.... χρόνια δεν κοιτά....!!!!

Οι χορογραφίες είναι της Ευτυχίας - Δανάης Τσιαμούρα, τα σκηνικά του Περικλή Πριστούρη και τα κοστούμια της Τούλας Μακρή.

"Η ΚΑΚΙΑ Η ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΑΣΧΗΜΗ" παίζεται στο ΘΕΑΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ (Γεννηματά 20 Αμπελόκηποι-μετρό Πανόρμου, τηλ.: 210 6929090 & 210 6995777, κάθε Παρασκευή 09:00 μ.μ. Σάββατο 09:00 μ.μ. Κυριακή 07:15 μ.μ. και Δευτέρα 07:15 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...