Τρίτη 22 Μαΐου 2012

«ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ»

Την Πέμπτη 31 Μαίου, ολοκληρώνονται στο φουαγιέ του THEATRO VICTORIA οι παραστάσεις του μουσικού - θεατρικού έργου της Μέμης Σπυράτου «Περσινά Ξινά Σταφύλια.

Με αφορμή τον έρωτα και την αγάπη η Μέμη Σπυράτου έχει στήσει ένα θεατρικά δομημένο μουσικό πρόγραμμα όπου μέσα από τους στίχους αγαπημένων τραγουδιών εξυμνείται ο έρωτας και η αγάπη ως η μόνη πια δυνατή πράξη αντίστασης κατά της ασχήμιας.

«Είμαστε στριμωγμένοι στο τελευταίο αμπάρι του Τιτανικού» σημειώνει η Μέμη Σπυράτου, «όμως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Αυτό που διατηρούμε ακέραιο είναι η αυτοδιάθεση μας στο πιο δυνατό και άφθαρτο συναίσθημα. Το συναίσθημα της ένωσης: η αγάπη και ο έρωτας... Ας το διασκεδάσουμε λοιπόν!»

Με τη συμμετοχή τεσσάρων ηθοποιών / τραγουδιστών και ενός ακροβάτη, και με τη συνοδεία του συνθέτη Νίκου Πλάτανου στο παλιό μαύρο πιάνο του θεάτρου, τα «ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ» γίνονται ζουμερά και γλυκά όπως ο έρωτας και η αγάπη για τη ζωή...

Η μουσική παράσταση της Μέμης Σπυράτου παίζεται στο φουαγιέ του THEATROVICTORIA κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 9:00 το βράδυ.

ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ
Αναστασία Καπάνταη και Σταύρος Νιφοράτος

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Οι ηθοποιοί-τραγουδιστές Νίκος Χαλδαιάκης και Δανάη Λαζοπούλου

ΣΥΜΠΡΑΤΤΕΙ
Ο ακροβάτης Παντελής Παπαγεωργίου

ΣΤΟ ΠΙΑΝΟ
Ο συνθέτης Νίκος Πλάτανος

Παραγωγή: Δημήτρης Κομνηνός και Εταιρεία ΣΗΜΕΙΟΝ

INFO:
ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΜΗΣ ΣΠΥΡΑΤΟΥ

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη βράδυ στις 9 Στο φουαγιέ του  THEATROVICTORIA ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 5 (3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 119) 200 μέτρα από τον ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210 – 8233125 & 6972964339
Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό 8€ - Φοιτητικό 5€
Δωρεάν είσοδος για κατόχους κάρτας Ανεργίας

για περισσότερες πληροφορίες & συνεχή ενημέρωση www.theatrovictoria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...