Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

«ΣΤΗ ΣΚΟΙΝΙ...» Ένα «θεατρικό σφηνάκι» από τη Ζώγια Σεβαστιανού

Ολοκληρώνονται, την Τρίτη 12 Ιουνίου, στο Φουαγιέ του ΤΗΕΑTROVICTORIA οι παραστάσεις της μουσικής performance «ΣΤΗ ΣΚΟΙΝΙ….».

Η Ζώγια Σεβαστιανού, παρέα με την Δήμητρα Αθηναίδου στο πιάνο, ακροβατώντας «ΣΤΗ ΣΚΟΙΝΙ…» ξεδιπλώνει με καυστική διάθεση, χιούμορ και τραγούδια τέσσερις διαφορετικές γυναίκες, τέσσερις διαφορετικές προσωπικότητες, τέσσερις ψυχές που συνθέτουν μια σουρεαλιστική πινελιά στην καθημερινότητα!!

Τα κείμενα της μουσικής performance είναι των: Γ. Ξανθούλη, Π. Καναράκη, Θ. Πετρόπουλου και Ζ. Σεβαστιανού.

«Στην ανάποδη ζωή μας κυριαρχεί το παράλογο ως λογικό, το προφανές ως αυτονόητο και το στραβό ως δεδομένο. Αυτό το γνωρίζουν καλά οι καταξιωμένοι συγγραφείς που μου εμπιστεύθηκαν τα κείμενα τους - στα οποία πρόσθεσα κι εγώ ένα δικό μου. Με πυξίδα, λοιπόν, τον κόσμο όπως μας ξεδιπλώνεται αντλήσαμε μαζί με τη Δήμητρα Αθηναΐδου το μουσικό υλικό με το ποίο «δέσαμε» σε παράσταση αυτά τα τέσσερα χιουμοριστικά αλλά και ανθρώπινα κείμενα και έχουμε την τιμή να σας τα παρουσιάζουμε στο φουαγιέ – μπαρ του THΕATROVICTORIA κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Είναι μια παράσταση μιας μόνο ώρας, ένα θεατρικό «σφηνάκι» θα έλεγα...διότι ως γνωστόν, όλος ο κόσμος μια «ΣΚΟΙΝΙ...»!!!», σημειώνει καυστικά η Ζώγια Σεβαστιανού.
Το εισιτήριο κοστίζει μόνο 5 ευρώ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Επιμέλεια ροής: Καίτη Κωνσταντίνου
Κουστούμια:Βεστιάριο
Περούκες: Μαρίνα Καμπριγιαννη
Φωτό: Χρόνης Γιαννόπουλος

INFO:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ - ΤΡΙΤΗ 9:15 μμ
Διάρκεια: 60 λεπτά

THEATROVICTORIA
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 5 (3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 119)
200 μέτρα από τον ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210 – 8233125 & 6972964339

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...