Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ATHENS LIVE SCHOOL FESTIVAL 2012

Με σόλο ροκιές και ηλεκτρικές κιθάρες, 24 νεανικά ροκ συγκροτήματα από γυμνάσια και λύκεια της πόλης μας, αφήνουν τα θρανία και πατάνε… «Γκάζι», ανεβαίνοντας στη σκηνή του ATHENS LIVE SCHOOL FESTIVAL 2012, του μουσικού φεστιβάλ που διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) του Δήμου Αθηναίων και θα πλημμυρίσει με ροκ νότες την αθηναϊκή μεγαλούπολη στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι, το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουνίου, με μεγάλο χορηγό τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Με συμμετοχή που ξεπερνά τους 5.000 εφήβους και νέους –επίδοξους, αλλά και ανερχόμενους- ροκ μουσικούς, οι καλύτεροι εκ των οποίων φιλοδοξούν να ξεσηκώσουν με τις ροκιές τους το αθηναϊκό κοινό το διήμερο της κορύφωσης του φεστιβάλ, 23 και 24 Ιουνίου, το ATHENS LIVE SCHOOL FESTIVAL 2012 μετρά ήδη 5 μήνες «προκριματικών» συναυλιών, στην Γκράβα, το Ν. Κόσμο, τα Πετράλωνα και σε πληθώρα άλλων σημείων στην Αττική.

Εξάλλου, μοναδική punk rock «πινελιά» στο φεστιβάλ, θα προσθέσουν ως guest, οι «ΜΠΛΙΑΧ», το ανερχόμενο νεανικό συγκρότημα, το οποίο ουσιαστικά «γεννήθηκε» πέρυσι στους κόλπους του ATHENS LIVE SCHOOL FESTIVAL!

Η στήριξη του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στο εν λόγω μαθητικό μουσικό φεστιβάλ, πραγματοποιείται στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, σηματοδοτώντας την αναγωγή της μουσικής ως σημαντικό εργαλείο πολιτισμικής εκπαίδευσης της μαθητικής νεολαίας, αλλά και γενικότερα όλων των νέων ανθρώπων που αναζητούν υγιείς διεξόδους δημιουργικής έκφρασης της ενέργειάς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...