Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Βιωματικό Workshop με θέμα: «Θεατρικό Παιχνίδι »


H Σχολή Παιδαγωγικών Σπουδών του Mediterranean College, διοργανώνει δωρεάν βιωματικό workshop με θέμα: «Θεατρικό Παιχνίδι». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2013, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα, τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2013, ώρα 18:00.

Εισηγήτρια είναι η Ανδρομάχη Παπαδοπούλου, Θεατρολόγος - Ηθοποιός. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Αξίζει να σημειωθεί  ότι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί προηγουμένως το VIP PASS, με το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013». Για την απόκτηση του VIP PASS, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα του φεστιβάλ www.xinisfestival.edu.gr, για να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά την εγγραφή σας. Η παραλαβή του VIP PASS, γίνεται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.

Για την έγκαιρη  συμμετοχής σας στο παραπάνω σεμινάριο, επικοινωνήστε απευθείας με τη Γραμματεία του  Mediterranean College τηλεφωνικά, στο 210 8899600,  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα , www.medcollege.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...