Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Λάμπρος Φισφής: stand-up comedy στο Passport

Ο Λάμπρος Φισφής επισκέπτεται το Passport στον Πειραιά για μία βραδιά με stand up comedy την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014.


Κλείνοντας τα 30, σβήνεις τα κεράκια, ακούς το τραγούδι, βλέπεις άσπρα μαλλιά και αρχίζεις να ψάχνεις για την σοφία. Και τότε συνειδητοποιείς ότι η σοφία βρίσκεται παντού. Βρίσκεται στο μυστήριο του γάμου. Στο facebook status καληνύχτα σε όλους και στο γιατί το @ λέγεται παπάκι. Στα ζώδια (όχι δεν πιστεύω και ναι είναι επειδή είμαι δίδυμος). Στην άστοχη ερώτηση τι κάνεις και στην ακόμα πιο άστοχη απάντηση καλά. Στα μαραφέτια και τα ματζαφλάρια και στο πόσο άσχημο είναι το γράμμα χ. Στο μουστάκι του Χίτλερ (σας το είπα ότι είναι άσχημο το γράμμα Χ).


Στο όνειρο που είδε η κοπέλα μου ότι την κερατώνω. Στον οδοντίατρο που σου μιλάει ενώ έχεις 10 πράγματα μέσα στο στόμα σου. Στο τραγούδι της celine dion που παίζει στην γραμμή εξυπηρέτησης πελατών. Στο σεξ. Αν ξέρετε κάποια σοφία για το σεξ πείτε μου να μάθω. Στο ότι το google πάντα ξέρει τι εννοούσες. Και πάνω απ' όλα στην τελευταία σταγόνα.

Ο Λάμπρος Φισφής επιστρέφει στο stand up comedy και μοιράζεται μαζί σας όλη την σοφία που έχει αποκομίσει μέσα στα 30 χρόνια ζωής του. Του παίρνει κυριολεκτικά 1 λεπτό οπότε για τις υπόλοιπες 2 ώρες απλά σας κάνει να γελάτε.

Αυτές είναι μερικές λέξεις που μαζεύτηκαν ώστε να σε πείσουν να δεις μια παράσταση stand up comedy. Τόσο κόπο κάνανε οι καημένες, έλα!

O Λάμπρος Φισφής είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης αλλά από το 2009 ασχολείται αποκλειστικά με την κωμωδία . Η καριέρα του ξεκίνησε στο Άμστερνταμ και μέσα σε 2 χρόνια κατάφερε να κάνει παραστάσεις σε κόμεντι κλάμπ και θέατρα στην Αγγλία, την Γαλλία, την Γερμανία, τις Η.Π.Α και στο φεστιβάλ Fringe του Εδιμβούργου. Όταν η κρίση χτύπησε για τα καλά την Ελλάδα, αποφάσισε ότι έχει έρθει η ώρα να γυρίσει και έτσι τα τελευταία 3 χρόνια ζει και εργάζεται στην Ελλάδα κάνοντας παραστάσεις στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Εκτός από το σταντ απ κόμεντι έχει γράψει το σενάριο για την σειρά του mega, "Η Γενιά των 592 ευρώ", ήταν ο δημιουργός και παρουσιαστής της εκπομπής "Κάψε το Σενάριο " και για ένα χρόνο ήταν στην εκπομπή Snooze Brothers στο ραδιόφωνο του Εν Λευκώ.

Πληροφορίες
Τοποθεσία: Passport, Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς

Ημερομηνία: Κυριακή 23 Μαρτίου 2014
Ωρα έναρξης: 21.30

Τιμές εισιτηρίων: 7 eur - 5 eur (φοιτητικά & ανέργων)

Προπώληση: 11876 – Καταστήματα PUBLIC - Καταστήματα Παπασωτηρίου – Seven Spots - PassPort Café & on line: www.viva.gr


Πληροφορίες: Τηλ.: 2104296401
www.pass-port.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...