Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Το Collagen Pro- Active χορηγός στη θεατρική παράσταση «Ο Διάδρομος» της Ευσταθίας!

Ευσταθία, Μάνια Παπαδημητρίου
O “Διάδρομος” είναι μια εξαιρετική θεατρική εμπειρία, η οποία στηρίζεται σε ένα καταιγιστικό μονόλογο μιας υπαρξιακής, προφητικής σάτιρας. Μέσα σε ένα περιβάλλον διαρκούς σκέψης και έκφρασης, μια γυναίκα τρέχει πάνω σε ένα διάδρομο γυμναστικής. Ιδρώνει, σκέφτεται και ζει σαν ένα χαμστεράκι που τρέχει μοιρολατρικά στον τροχό του. Η συγγραφέας σχολιάζει με σαρκασμό τις σημερινές κοινωνικές συνθήκες και αξίες: ελευθερία σκέψης, προσωπικές επιλογές, σχέσεις, ευτυχία, μοναξιά...

Η σκηνοθεσία και ερμηνεία ανήκουν στη Μάνια Παπαδημητρίου, η συγγραφή του έργου έγινε από την Ευσταθία και η σύνθεση πρωτότυπης μουσικής από τη Λένα Πλάτωνος.

Η επίσημη πρεμιέρα, στις 3 Δεκεμβρίου, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον και την παρουσία ανθρώπων των τεχνών και του πολιτισμού, μεταξύ των οποίων η κα.Μελίνα Τανάγρη, η κα.Ράνια Οικονομίδου, η κα Νάντια Βαλαβάνη, η κα Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, η κα Λίλη Τσεσματζόγλου κ.α. Το Collagen Pro- Active, πιστό στη στρατηγική του να επενδύει σε καθετί που αξίζει στην τέχνη, στη μόδα και στον αθλητισμό, είναι χορηγός της παράστασης.

Το Collagen Pro- Active, είναι το κορυφαίο συμπλήρωμα διατροφής, αποτελώντας το πιο καινοτόμο προϊόν στην επιστήμη του κολλαγόνου. Περιέχει επίσης πυρίτιο, μαγνήσιο και τις βιταμίνες Β1, Β2, Β5, Β6. Χαρίζει νεανικό δέρμα, λαμπερά μαλλιά και υγιή νύχια. Είναι απαραίτητο συστατικό για τη συντήρηση των αρθρώσεων, των οστών και των μυών.

Ενημερωθείτε για το Collagen Pro- Active  και από το νέο site www.collagenpower.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...