Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Το Bollywood κατακτά την Ελλάδα!!!

Χρώματα, Λάμψη και Ενθουσιασμός πλημμύρισαν το βράδυ του Σαββάτου (21 Δεκεμβρίου 2013) το θέατρο Χυτήριο στο Γκάζι όπου πραγματοποιήθηκε το μεγαλειώδες Bollywood Party - Show που διοργάνωσε το Artistic Studio Oriental Expression για να γιορτάσει τα 100 χρόνια του Ινδικού Κινηματογράφου.


Τα μέλη της 1ης Ακαδημίας Bollywood στην Ελλάδα και η ιδρύτριά της Άννα Δημητράτου εντυπωσίασαν το πολυπληθές και ενθουσιώδες κοινό με τις πρωτότυπες και γεμάτες ρυθμό χορογραφίες τους.


Ο διάσημος Ινδός, ηθοποιός, χορευτής και δάσκαλος Sunny Singh απογείωσε το κέφι των παρισταμένων χορεύοντας αλλά και διδάσκοντας επί σκηνής τα γεμάτα θετική ενέργεια και ζωντάνια βήματα του χορού Bollywood.

Εξαιρετικές συμμετοχές στο πάρτι αναδείχθηκαν η ομάδα Bollywood της σχολής Boogaloo και η δασκάλα της Βαλεντίνη Μόσχου, τα μέλη της ομάδας ABCD και η δασκάλα τους Ειρήνη Γεωργίου, ο αγαπημένος φίλος και χορευτής Malek Νίκος και η Νόνη Ριζοπούλου καθώς και η Γιάννα Πένεβα με την Ειρήνη Κρέτση.

Συγκινητική επίσης ήταν η παρουσία του Παιδικού τμήματος Bollywood της Ακαδημίας καθώς και του Αρχάριου τμήματος, που παρότι δημιουργήθηκαν μόλις τρεις μήνες πριν …έκλεψαν την παράσταση! Σταθερή αξία παραμένει η Επαγγελματική ομάδα της Ακαδημίας καθώς και το τμήμα των Προχωρημένων που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους!

Η διοργάνωση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και όλοι προετοιμάζονται ήδη για το 2nd “Bollywood and Multicultural Dance Festival” in Greece που θα γίνει στα τέλη Ιουνίου 2014 στο θέατρο «Δόρα Στράτου» .

Σημαντικό επίσης είναι, ότι δόθηκε η ευκαιρία σε πολλούς ερασιτέχνες και επαγγελματίες χορευτές – που ήρθαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας - να μυηθούν στα μυστικά του υπέροχου αυτού χορού, αλλά και σε αυτούς που το είδαν πιο… επαγγελματικά να ξεκινήσουν τη διαδικασία για να γίνουν ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ BOLLYWOOD ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


Διοργανωτής: Artistic Studio Oriental Expression www.orientalexpression.gr, info@oriental expression.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...