Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ "από την αρχή" ΣΤΟ 92 ART

Το θέατρο είναι πηγή ζωής και μια συνεχή έρευνα του ανθρώπινου είδους. 

Μέσα από τα μαθήματα ανακαλύπτουμε την κίνηση , τον λόγο αλλά και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε τα εκφραστικά μας μέσα, βαδίζοντας στον άξονα της ζωής. 


• Βασικές γνώσεις θεάτρου, γνωριμία με κείμενα, άσκηση από διάφορα έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου.
• Πώς προσαρμοζόμαστε όταν παίζουμε στα διαφορετικά είδη σκηνών, ακόμα και όταν χρειαστεί να παρουσιάσουμε το έργο σε μια πλατεία ή ακόμη και σε ένα χώρο δωματίου.
• Πως μπορούμε να μεταφέρουμε καθημερινές συνήθειες σε μια ψεύτικη πραγματικότητα;
• Πως ανακαλύπτουμε τους χαρακτήρες μας;
• Πόσο ελεύθεροι είμαστε πάνω στην σκηνή και τι νιώθει το σώμα μας;
• Ποια η σχέση μας με τους συμπαίχτες μας και τι σχέσεις δημιουργούνται;
• Πώς μπορούμε να ισορροπήσουμε τον φόβο μας απέναντι στην δύναμη της έκθεσης;
• Ποιος ο λόγος να γίνουμε ηθοποιοί;
• Πώς να εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας, τον σκηνοθέτη μας αλλά και τον συνεργάτη μας;


Δίδεται δωρεάν έντυπο υλικό( σημειώσεις).
Βεβαίωση παρακολούθησης.
Στόχος μας η παρουσίαση μετά το πέρας των μαθημάτων.
Έκτακτα μαθήματα από συνεργάτες του θεατρικού χώρου.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Δευτέρα 16:00 -18:00 & Τρίτη 20:00 -23:00.
Ξεκινάνε 3 Φεβρουαρίου έως Ιούνιο, σύντομα θα προστεθούν και κάποιες ώρες τις Τετάρτες.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλείτε στο 693.600.90.55 & στο efimerav.art@gmail.com.
Τα μαθήματα θα γίνονται στον Χώρο Τέχνης 92 Art, στην Δάφνη ( Αρτέμωνος 92 ). Κοντά στο μετρό Αγ. Ιωάννη.
Κόστος συμμετοχής: 40 ευρώ/ μήνα & 30 ευρώ με κάρτα Ο.Α.Ε.Δ.

Εισηγήτρια Μεράβογλου Έφη 

Βιογραφικό 

Η Έφη Μεράβογλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Αποφοίτησε το (2003) από την Ανώτερη Δραματική σχολή Θεμέλιο και το (2009) από τα Ιεκ Ξυνή Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια τραγουδιού με την Μαρία Πασχάλη , Σοφία Βόσσου και την Μαρία Ξενίδου. Στο New York Acting School Υποκριτική με τον Νίκο Κατή( 3μηνο). Flamengo στην σχολή χορού της Μαρίνας Λαμπροπούλου (3μήνες) και σύγχρονο Χορό στην Σχολή του Π. Μεταξόπουλου( 5μήνες). Σκηνοθετεί από το (2003) σχολεία , πολιτιστικούς συλλόγους καθώς και επαγγελματικές ομάδες. Έχει γράψει , σκηνοθετήσει και παίξει ‘’ One night in heaven’’, ‘’Έγκλημα στο Χωριάν Espresso’’, ‘’Ζητείται Δράκουλας’’, ‘’Epiclot’’,’’Πίστεψε σε κάτι’’, ‘’Παρασκευή και 13’’, ‘’8 Γυναίκες κατηγορούν εσένα’’, Dreamville, Ισμήνη &Καλυψώ αλλά και παιδικά έργα, όπως ‘’ Ο Αη Βασίλης Υπάρχει’’, ‘’Τα Μαγικά Χριστούγεννα’’, ‘’Ταξίδι με άρωμα Χριστουγέννων’’ , ‘’Ισμήνη& Καλυψώ’’ . Εισηγήτρια του Bar Acting Tου 1ου σεμιναρίου 2ου,3ου για θέατρο σε Bar.(2010-2012).Έχει συμμετάσχει επίσης στο Θέατρο Άλεκτον , σκην. Σωτηρία Κολόζου στο έργο’’ Οι Μούσες’’ (2003), ‘’ Καμπαρέ ο κόσμος’’ (2008-2009) της Κωστούλας Μητροπούλου σε σκηνοθεσία Χρήστου Τσάγκα, ‘’Εντόπιοι ‘’ δραματοποίηση και τραγούδι. ( Bar theatre),‘’Δραματοποίηση’’ στο ghost House με τον Τραγουδιστή Γιώργο Χριστοδούλου σκην. Νίκος Κατράκης. ( 2010 ),‘’6 Πρόσωπα ζητούν συγγραφέα’’ σκην. και διασκευή Νίκου Κατράκη (2011) στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων, ‘’ Ο Αλλαντίν και οι Αμαζόνες’’ 3D Animation σκην. Χάρης Περσίδης. Μεταγλωττίσεις στην Art Factory. Ηθοποιός με το Rock συγκρότημα Rockdrive. ‘’Million like baby’’σκην. Νίκου Κατράκη (2012). ''Γουρούνι στο σακί'' George Feaydeau σε μετάφραση της Έρσης Βασιλικιώτη στο θέατρο Αλκμήνη του σε σκην. της ίδιας (2013 ),’’Iraq-9 Τόποι επιθυμίας’’ της Heather Raffo, σε σκηνοθεσία Μαρίας Τσαρούχα στο θέατρο Vault(2014) Σκηνοθεσία και κείμενα στην συναυλία Αλληλεγγύης ''Μια ολόκληρη μέρα χαριζόμαστε''(2013). Iraq-9Τόποι επιθυμίας της Heather Raffo, σε σκην. Μαρίας Τσαρούχα (2013-2014 ) Διδασκαλία υποκριτικής σε εργαστήρια και σε Παιδαγωγούς. Παραγωγός ραδιοφώνου στο Βερόνικα 97,2 fm (2005-2006). Παραγωγός και υπεύθυνη Προγράμματος του web Radioonair.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...