Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

'Μέρες Ραδιοφώνου' - Η μουσική παράσταση ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στην Αθήνα, η μουσική παράσταση "Μέρες Ραδιοφώνου", ανεβαίνει από τις 22 Ιανουαρίου μέχρι και τις 9 Φεβρουαρίου 2014 στο θέατρο "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ" στη Θεσσαλονίκη με την προσθήκη του Θεοχάρη Ιωαννίδη.


Πρόκειται για ένα φαντασμαγορικό μουσικό ταξίδι, στις πιο νοσταλγικές μέρες του ελληνικού ραδιοφώνου με αξέχαστα τραγούδια και αγαπημένες εκπομπές, που σφράγισαν την σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. Ξεκινώντας από την δημιουργία της ελληνικής ραδιοφωνίας το 1938 και για πενήντα ολόκληρα χρόνια.


Εκπομπές που άφησαν υπέροχες αναμνήσεις, όπως «Η θεία Λένα», «Χαρούμενα ταλέντα», «Το θέατρο στο μικρόφωνο», «Καλησπέρα κύριε Έντισον», «Εδώ Λιλιπούπολη», «Μοντέρνοι ρυθμοί», «Πικρή, μικρή μου αγάπη» και πολλές ακόμη, θα ζωντανέψουν επί σκηνής, στο «ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ» σε μια μοναδική ιστορική αναδρομή. Στην παράσταση θα ακουστούν επίσης, μουσικά σήματα, διαφημίσεις και τραγούδια όλων των μεγάλων μας δημιουργών που σφράγισαν ανεξίτηλα τα ελληνικά ερτζιανά στις μέρες που πέρασαν. Τότε που η μαγεία του ραδιοφώνου έφερνε σε επαφή τους απλούς ανθρώπους με τη λογοτεχνία, το θέατρο, τη μουσική κι άφηνε τη φαντασία του ακροατή να ντύσει τον ήχο με τις δικές του εικόνες. Γιατί, όπως έλεγε και ο Μάνος Χατζιδάκις: «Η τηλεόραση μας αιχμαλώτισε, ενώ το ραδιόφωνο μας μάγεψε».

Στη νοσταλγική αυτή διαδρομή ονείρων κι αναμνήσεων θα είναι οι: Ελένη Δήμου, Παναγιώτης Πετράκης, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Άριελ Κωνσταντινίδη και ο Μάκης Δελαπόρτας. Μαζί με τους: Ευδοκία Μωϊσίδου και Σταύρο Σαλαμπασόπουλοpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...