Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

"ΚΡΟΙΣΟΙ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ELIART: Στέφανος Λαοπόδης - Stand-up Comedy

Ο Στέφανος Λαοπόδης την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στις 21:00 μ.μ. παρουσιάζει για μία και μοναδική εμφάνιση την κωμωδία “Κροίσοι”στο Θέατρο Eliart. Μια παράσταση, η οποία ψυχαγωγεί και τέρπει, εστιάζοντας με χάρη και γλαφυρότητα, σε μια σκιερή ιστορική στιγμή, ανάμεσα σε ένα ένδοξο παρελθόν και ένα λαμπρό μέλλον.


Πιο συγκεκριμένα η παράσταση πραγματεύεται την καθημερινή ζωή των Ελλήνων στην Ελλάδα και στην αλλοδαπή όπως διαμορφώνεται από τις κοινωνικο-υστερικές συνθήκες στην εποχή της μετα-μεταπολίτευσης. Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στην επίδραση που προκαλεί στην αειθαλή ελληνική ψυχοσύνθεση, η διεθνής οικονομική συγκυρία σε συνδιασμό με την έξοχη πολιτικο-οικονομική διαχείριση του τόπου τις τελευταίες δεκαετίες.


Ο Στέφανος Λαοπόδης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε και εργάστηκε με το ζόρι. Διαθέτει ένα φαντασμαγορικό καλειδοσκόπιο εργασιακών εμπειριών και προσωπικών βιωμάτων που τον οδήγησε αναπόφευκτα στην κωμωδία. Έχει παίξει στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο ενώ παράλληλα ανεβάζει stand-up comedy shows που γράφει και ερμηνεύει ο ίδιος.

Στο θέατρο Eliart  - Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στις 21.00 μ.μ.

Διάρκεια Παράστασης: 80 λεπτά με διάλειμμα –   Είδος: Stand-Up

Γενική Είσοδος: 10 €  με κρασί

   Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός -  Μετρό: Κεραμεικός

      Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3477677 (18:00 – 21:00) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...