Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ & ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ VOX!

To VOX με τον Πάνο Καλίδη, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Στέλλα Καλλη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας την Πέμπτη 8 Μαρτίου κερνάνε σφηνάκια και προσφέρουν δωρεάν πανέρια λουλούδια σε όλες τις Γυναίκες! Οι τρεις καλλιτέχνες με το κέφι και τη ζωντάνια τους υπόσχονται να ξεσηκώσουν και αυτή την Πέμπτη όλες τις γυναίκες του VOX και να τις παρασύρουν σε τρελό λουλουδοπόλεμο και κέφι στα ύψη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Ο Πάνος Καλίδης έχει ήδη αφήσει τη σφραγίδα του στη διασκέδαση. Η ικανότητα του να ξεσηκώνει τον κόσμο αλλά και η επιτυχημένη συνεργασία του με το Φοίβο που χάρισε τραγούδια όπως το «Τι γίνεται», «Μη μου το χαλάς», «Γεια σου», και το πρόσφατο «Παραγνωριστήκαμε» είναι εγγύηση για μεγάλα κέφια.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την ζεστή φωνή του, την αμεσότητα του με το κοινό και τα τραγούδια του «Ερωτευμένος και τρελός», «Είσαι ότι να ‘ναι (Παίζεις με τα μάτια) » αλλά και το τελευταίο του hit «Μάλλον κάτι ξέρω» για ακόμη μια φορά κερδίζει τις εντυπώσεις.

Η Στέλλα Καλλή έχει κάνει την καλύτερη δυνατή αρχή αφού ως νέο μέλος της ομάδας του Φοίβου και της Spicy, μας συστήθηκε με το ντουέτο της με το Γιάννη Πάριο «Ο κόσμος να χαλάσει». Δυνατή λαϊκή φωνή, εντυπωσιακή παρουσία, έρχεται με ζωντάνια και δυναμισμό να συμπληρώσει την παρέα. Το καινούριο τραγούδι που της χάρισε ο Φοίβος με τίτλο «Πόσο ακόμη» έχει δεχτεί τις καλύτερες κριτικές.

Μια παρέα που με όπλο το καλό λαϊκό τραγούδι και τη φρεσκάδα του νεαρού της ηλικίας τους θα είναι ό,τι πιο κεφάτο έχετε ζήσει μέχρι σήμερα…

Ιερά Οδός 16
Reserve: 210 3411000
Πέμπτη, Παρασκευή και ΣάββατοΏρα έναρξης : 11:30 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...