Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Πρεμιέρα με Alegria στο ΟΑΚΑ για το Cirque du Soleil

Ξεκινάνε σήμερα οι πολυδιαφημισμένες παραστάσεις του παγκοσμίου φήμης Τσίρκου του Ήλιου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ στο ΟΑΚΑ. Το cirque du Soleil έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με μία παράσταση με τίτλο «Alegria» (λέξη που σημαίνει χαρά,ενθουσιασμός) και θα μα παρασύρει στον τρελό ρυθμό του.
Μεγαλειώδη φαντασμαγορικά σκηνικά, κρυφοί μηχανισμοί που κάνουν «μαγικά» στη σκηνή, ακροβάτες να αιωρούνται πολλά μέτρα πάνω απο το έδαφος και μία ακόμη εναέρια σκηνή είναι μόλις μερικά από τα στοιχεία μίας παράστασης που έχει βάλει σκοπό να καταργήσει κάθε φυσικό νόμο.

Το εντυπωσιακό θέαμα έρχονται να συμπληρώσουν περισσότερα από 400 πανέμορφα, πολύχρωμα κουστούμια, όλα κεντημένα στο χέρι, σε συνδυασμό με απίστευτους φωτισμούς, οπτικά εφέ, απίστευτες ερμηνείες και πρωτότυπη ζωντανή μουσική συμβάλλουν στο να δημιουργήσουν αυτό το ονειρικό περιβάλλον πολυπολιτισμικό περιβάλλον, στο οποίο συμπράττουν 5.000 εργαζομένοι και 1.300 καλλιτέχνες από 50 χώρες και 25 γλώσσες.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γήπεδο του ΟΑΚΑ από τις 3-9 Σεπτεμβρίου


Εισιτήρια ήδη διατίθενται online για τα μέλη του Cirque du Soleil στη διεύθυνση www.cirqueclub.com

Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται μεταξύ 33, 45, 55 και 65 ευρώ και η VIP ζώνη 75 ευρώ. Φοιτητικά και παιδικά εισιτήρια με έκπτωση 20% σε όλες τις ζώνες, ενώ υπάρχουν ειδικές τιμές για την έκδοση ομαδικών εισιτηρίων

Στις εικόνες και το βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μία γεύση απο την εκπληκτική παράσταση.

Πηγή: | iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...