Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ο ΝΙΚΟΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ (και όχι μόνο) στο ART GALLERY CAFÈ

Σημαντικά μουσικά σχήματα και ένα καταξιωμένο Έλληνα συνθέτη που απουσίαζε πολλά χρόναι στο εξωτερικό παρουσιάζει το Art Gallery Cafe.

Αναλυτικά:

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 στις 9.00μμ
Les BLACK JACK

Γαλλικά jazz standards και όχι μόνο.

Μ. Αναστασόπουλος, σαξόφωνο, Ά. Τσουρέλης, πιάνο, Π. Τριβόλης, μπάσο, Γ.Ράδος, ντραμς, Γιώργος, τραγούδι, Ε. Καραγιάννη, τραγούδι

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ €5


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 στις 9.00μμ 

Οι HERMANOS DE LA SALSA παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα ποικίλου ρεπερτορίου της διάσημης κουβανέζικης μουσικής στα διαφορετικά της είδη, από τα πιο κλασσικά ως και τα μοντέρνα εποχιακά. Ερμηνεύονται επίσης και κομμάτια διεθνούς ρεπερτορίου

.JOSE RAMON: τρομπέτα, KATIA GONZALES: πιάνο, φωνή, ARLIN GONZALES: φωνή, GERARDO ELEJALDE: κρουστά, φωνή

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 5€ 

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 9.00μμ
ΝΙΚΟΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ

Μετά από χρόνια απουσίας του ύστερα από μια ουσιαστική ενασχόληση με τα μουσικά δρώμενα στην Ελλάδα αλλά και μια εξαιρετική καριέρα στο εξωτερικό στη συνέχεια, ο Νίκος Ιγνατιάδης αποφάσισε να έρθει και πάλι σε επικοινωνία με το ακροατήριο. Πρόκειται για έναν χαρισματικό συνθέτη και ενορχηστρωτή αλλά και καταπληκτικό πιανίστα, που είναι έτοιμος να συμβάλει με την μουσική του υπόσταση διαμορφώνοντας στον επιλεγμένο χώρο παρουσίας του, μια ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα τρυφερή όπως η μουσική του αλλά και αναζωογονητική όπως καλούν οι εποχές. Μαζί του οι εξαίρετοι μουσικοί: Θάνος Πολύδωρας, Ειρήνη Χανιώτη, και το ντουέτο βιολιών Μαρία Λάρο βιολί, Τζέκι Σουλκούκι βιολί .

Μαζί με τον Νίκο Ιγνατιάδη όλοι εμείς θα μπορέσουμε να απολαύσουμε το μοναδικό και παγκοσμίου φήμης αναγνωρισμένο ταλέντο του, γνωρίζοντας παράλληλα από κοντά την απλότητα και την αμεσότητα του χαρακτήρα του.

Εδώ οι έννοιες ποιότητα και κέφι θα ταυτιστούν σε μια μουσική έκπληξη που θα μας ταξιδέψει με τις μοναδικές του συνθέσεις και τα τραγούδια του όπως το «Κόκκινο γαρίφαλο» και το «Φωτιά στα Σύνορα της γής», μέχρι σύγχρονα και μοντέρνα κομμάτια της εποχής .
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ €10

ART GALLERY CAFÈ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 1 & ΓΑΛΗΝΟΥ 16673 ΒΟΥΛΑ, Τηλ: 210 8958866
www.artgallerycafe.gr/program.aspwww.mytheatro.netwww.tragoydia.net

www.welovetoys.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...