Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Μουσικές εκπλήξεις στο ART GALLERY CAFÈ.

Οι μουσικές εκπλήξεις διαδέχονται , η μία την άλλη, από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή στο ART GALLERY CAFÈ.

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 στις 9.00μμ
Αθηνά + the acoustic babies unplugged and unexpected !

Η Αθηνά Ρούτση, παρέα με τον Σπύρο Τυρέα στην κιθάρα και τη Γιούλη Δανιγγέλη στο ακκορντεόν και το μεταλλόφωνο, επιλέγει και μπλέκει, στιγμιαία και απρόσμενα, τραγούδια καρδιάς, από το esse olhar, τη δική της πορτογαλική εκτέλεση στο Χειροκρότημα της Δήμητρας Γαλάνη ως τον Μιχάλη Δέλτα, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, την Αφροδίτη Μανου, τους Matisse, τους Cure, την Amy Winehouse, τη Nina Simone, τη Sopphie Solomon, τον David Bowie, αλλά και καινούργια ακυκλοφόρητα τραγούδια and the melody goes on and on...

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 10€


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 στις 9.00μμ
MARIA THE SINGER

Ένα μουσικό live show με τραγούδια εμπνευσμένα από δύο αξίες, την αγάπη και τη ζωή. Jazz, soul , swing, rock διασκευές που σε ταξιδεύουν από τα piano bars του Manhattan στα underground στέκια του Βερολίνου, από τα musical του Broadway στον ελληνικό κινηματογράφο του Χατζηδάκη, από τον Leonard Cohen στον Πασχάλη. Διαχρονικές επιτυχίες, αναμνήσεις και ερωτικές διαθέσεις πλημμυρίζουν το δίωρο πρόγραμμά και αφήνουν την βραδιά υποσχόμενη. Μια Μαρία άμεση και μαγική όπως μέχρι σήμερα την απολαμβάνουμε, ένα live show που διεγείρει τις αισθήσεις μας, μια νύχτα χωρίς ψευδαισθήσεις με πολύ συναίσθημα. Μια νύχτα «σκοτεινή», με πολλά αστέρια. Μια νύχτα με προσωπικές ιστορίες, με glamour και πολύ έρωτα!

Μια νύχτα που η αφθονία της υπόσχεται μια νέα αντίληψη ζωής! Τραγούδι:Μαρία Τσαρούχα, μουσική ενορχήστρωση, πιάνο: Κώστας Αναδιώτης, σαξόφωνο: Κώστας Βαζούρα, μπάσο: Χάρης Κελάρης, Ντραμς : Σεραφείμ Μπέλος

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 10€ 

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 9.00μμ
ΛΕΝΑ ΑΛΚΑΙΟΥ UNPLUGGED

Η Λένα Αλκαίου επιστρέφει στις μουσικές σκηνές της Αθήνας με ένα unplugged πρόγραμμα βασισμένοσε μια κιθάρα και ένα μπουζούκι. Με τη συνοδεία του Βασίλη Χατζηλούκα στην κιθάρα και του Βασίλη Παπαδόπουλου στο μπουζούκι θα μας θυμίσει τραγούδια από όλο το φάσμα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού αλλά και πολλά από τα τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας. Από το "Ιχνος" και την "Καινούργια Σελίδα" μέχρι τραγούδια του Ζαμπέτα, του Νικολόπουλου, του Τσιτσάνη, του Κραουνάκη, της Νικολακοπούλου αλλά και του Λοΐζου, του Θεοδωράκη, του Μούτση, του Ζήκα, της Αλλαγιάννη, το πρόγραμμα της Λένας περιλαμβάνει ένα πλούσιο ρεπερτόριο με τραγούδια ψυχής.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ €10


 
ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 9.00μμ
"Νυχτερινές ειδήσεις" - Αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο

Ένα ρεσιτάλ με τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι , Σταύρου Ξαρχάκου, Μίκη Θεοδωράκη , Δήμου Μούτση πάνω στους στίχους του μεγάλου μας ποιητή Νίκου Γκάτσου.
Ντόρα Αθανασίου : τραγούδι / Γιώργος Κοντοβάς : πιάνο , ακορντεόν

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ €5


ART GALLERY CAFÈ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 1 & ΓΑΛΗΝΟΥ 16673 ΒΟΥΛΑ, Τηλ: 210 8958866
www.artgallerycafe.gr/program.aspwww.mytheatro.netwww.tragoydia.net

www.welovetoys.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...