Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

MASTERCLASS ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ CASTING DIRECTORS LEO DAVIS & LISSY HOLM

English: Helen Mirren at the 2010 Comic Con in...
 Helen Mirren (Photo credit: Wikipedia)

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ


Οι διεθνώς καταξιωμένες Casting Directors Leo Davis & Lissy Holm πραγματοποιούν Masterclass για πρώτη φορά στην Ελλάδα με σκοπό να μιλήσουν, να συμβουλεύσουν και να γνωρίσουν  τους Έλληνες ηθοποιούς.

Με έδρα τους το Λονδίνο, η Leo και η Lissy είναι ενα επιτυχημένο δίδυμο το οποίο έχει συνεργατεί για πάνω απο 20  χρόνια με κορυφαίους σκηνοθέτες του παγκόσμιου κινηματογράφου όπως τους Stephen Frears, Roland Emmerich και Fernando Meirelles σε ταινίες όπως "H Βασίλισσα" (Helen Mirren), "Ανώνυμος" (Rhys Ifans), "Ο Επίμονος Κηπουρός" (Ralph Fiennes), "360" (Jude Law) κ.α.

Στο Masterclass θα μοιραστούν highlights από την εικοσαετή και πλέον εμπειρία τους σε κορυφαίο επίπεδο διεύθυνσης casting και θα δώσουν συμβουλές για μια επιτυχημένη ακρόαση και τρόπους προσέγγισης της Βρετανικής αγοράς.

Έξι από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα επιλεχθούν από τη Leo και τη Lissy, θα διαβάσουν, μπροστά στην κάμερα σκηνές από ταινίες του Κινηματογράφου και οι casting directors θα σχολιάσουν την παρουσίαση και θα δώσουν τις συμβουλές τους.

Rhys Ifans
Rhys Ifans (Photo credit: Wikipedia)
Μαζί τους, η Κατερίνα Παπαδοπούλου, ατζέντης ηθοποιών σε ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία ηθοποιών του  Λονδίνου, με πελάτες που πρωταγωνιστούν σε μερικές από τις πιο φημισμένες παραστάσεις του West End όπως το Thriller, The Phantom of the Opera, Wicked, The Bodyguard, Dirty Dancing και We Will Rock You. Η Κατερίνα θα μοιραστεί τις γνώσεις της για το σχεδόν άγνωστο στην Ελλάδα επάγγελμα του ατζέντη ηθοποιών και θα δώσει συμβουλές για την εύρεση του σωστού ατζέντη, καθώς και οδηγίες για την παρουσίαση των βιογραφικών, φωτογραφιών και Show reel.

Το σεμινάριο θα
 επικεντρωθεί:
- τεχνική ακρόασης
- προετοιμασία του ρόλου
- αυτοπεποίθηση
- παρουσίαση
- τί περιμένουν από σένα οι σκηνοθέτες και οι casting directors
-προσέγγιση των casting directors
- εύρεση του σωστού ατζέντη
Θα ακολουθήσει Q&A

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 2 Νοεμβρίου από της 10:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα.

Η επιλογή των συμμετεχόντων, θα γίνει αυστηρά μέσα από επιλογή βιογραφικών.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν τα βιογραφικά τους στο: athensmasterclass@hotmail.com

Τιμή συμμετοχής : 90 ευρώ
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε την Κατερίνα Παπαδοπούλου
στο +44(0) 74 2969 1375

Σκοπός του Athens Masterclass είναι να φέρει κοντά και να γνωρίσει τους Έλληνες ηθοποιούς με σημαντικούς ανθρώπους της διεθνούς βιομηχανίας του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...