Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

«ΦΥΛΛΟ ΣΙΓΗΣ» - 3ος Χρόνος Επιτυχίας!!!


Ο βραβευμένος  με 3 κρατικά θεατρικά βραβεία συγγραφής  θεατρικού έργου του ΥΠ.ΠΟ. Μιχαήλ Άνθης παρουσιάζει για 3ο χρόνο το ΦΥΛΛΟ ΣΙΓΗΣ ένα κωμικό, μουσικοθεατρικό μονόλογο…με 15 πρόσωπα.                                                      


Ο Μιχαήλ Άνθης και το θέατρο ELIART από τις 25 Σεπτεμβρίου και κάθε Τετάρτη στις 21:00 θα δίνουν το παρόν με την ξεχωριστή παράσταση «Φύλλο Σιγής» η οποία ύστερα από απαίτηση του κοινού παρουσιάζεται για τρίτη συνεχή  χρονιά! Ένας διαφορετικός, ξεκαρδιστικός μονόλογος, μια ιστορία με αρχή, μέση, αλλά χωρίς τέλος, με τον Μιχαήλ Άνθη σ’ ένα ρεσιτάλ ερμηνείας, γέλιου, συγκίνησης, μεταμορφώσεων και συνεχών ανατροπών. 

Πιο συγκεκριμένα η ιστορία  ξεκινά από την αυλή του παραδείσου όπου εκεί συναντάμε  τον προπάτορα μας Αδάμ στη ζωή του οποίου υπάρχουν δύο θηλυκές υπάρξεις: η Εύα και η συνείδησή του. Κι απ’ τις δύο ζει χωριστά για να μην έχει πρόβλημα.  Μετά από έντονη λογομαχία με το Θεό και τον εαυτό του, ή μάλλον με το Θεό Εαυτό του, απορρίπτει τα μήλα Παραδείσου και επιλέγει τις φράουλες και τα σταφύλια. Βάζει το κιθαρόνι του στην πλάτη και το φίδι στην τσέπη και το σκάει απ’ τον Παράδεισο, ξεκινώντας το μεγάλο ταξίδι μέσα στον καθένα.


Μεταλλάσσεται σε Αδαμόπουλο, Αδάμογλου, Αδαμαντινό, Αδαμάκο, Άνταμσον κι ένα σωρό άλλα μεταπτωτικά καθαρματάκια, παίρνοντας έτσι την εκδίκησή του, που του φορτώθηκαν όλες οι αμαρτίες του κόσμου, επειδή δοκίμασε απ’ τα οπωροκηπευτικά του Παραδείσου. Στο τέλος, αφού εξαντλεί τον κακό εαυτό του, ξαναγυρίζει στον Παράδεισο, δήθεν μετανιωμένος, για να χτίσει αυθαίρετο με θέα Κόλαση.

Ένας διαφορετικός μονόλογος από αυτούς που έχετε συνηθίσει επιστρέφει για να ταράξει τις Τετάρτες σας! Ένα έργο που προκαλεί, αιφνιδιάζει, χαρίζει άφθονο γέλιο και ταυτόχρονο προβληματίζει. Το «Φύλλο Σιγής» Επέστρεψε!!!

Για δεκαπέντε παραστάσεις, στο θέατρο Ελιαρτ.  - Έναρξη: Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 21.00μ.μ.

Διάρκεια Παράστασης: 90 λεπτά –   Είδος: Μονόλογος

Τιμή Εισιτηρίου: 10 € και Άνεργοι/Φοιτητικό: 15 € τα δύο άτομα

Συντελεστές

Κείμενο, Σκηνοθεσία, Μουσική, Τραγούδια, Ερμηνεία: Μιχαήλ  Άνθης

Σκηνικά - Κοστούμια: Ομάδα  Inter Nos

Φωτογραφία: Δημήτρης Αλεξάνδρου

Φώτα: Θανάσης Ρουμελιωτης


Από Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00

Στο Θέατρο «Ελιαρτ», Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός -  Μετρό: Κεραμεικός

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3477677 & 6970808764

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...