Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

TO «2nd ATHENS BAR THEATRE FESTIVAL» EINAI ΓΕΓΟΝΟΣ!!!

Η θεατρική Ομάδα ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ και το θέατρο ELIART συνδιοργανώνουν το«2nd Athens Bar Theatre Festival»
 
Έναρξη δηλώσεων συμμετοχής
 
Δυο χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του 1st  A.B.T.F. (με προσέλευση άνω των 2.000 θεατών), παρόλη την κατάσταση που περνάει τόσο ο καλλιτεχνικός όσο και κάθε άλλος χώρος , η θεατρική ομάδα ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ και το Θέατρο ELIART, οργανώνουν μια πολυ-καλλιτεχνική πανδαισία. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι στο 1st A.B.T.F. συμμετείχαν 13 θεατρικές παραστάσεις (από τις οποίες διαγωνίστηκαν οι 9), 5 μουσικά συγκροτήματα (klein mein, Ισμήνη Πεπέ κ.α.), 4 εκθέσεις καλλιτεχνών  (φωτογραφία, ζωγραφική,trash art κ.α.) καθώς και ένας πανελλήνιος διαγωνισμός αφίσας από την Ένωση Γραφιστών Ελλάδας.
 
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Μαίου του 2013 στο Θέατρο Eliart. Υπενθυμίζουμε ότι και φέτος θα υπάρχει και διαγωνιστικό κομμάτι (το 2011 βραβεύτηκαν τέσσερις ομάδες με χρηματικά ποσά και δωρεάν παραστάσεις σε θέατρα), καθώς και την ύπαρξη της κριτικής επιτροπής (μεταξύ άλλων ο Γιώργος Φραντζεσκάκης και η Αννέτα Παπαθανασίου) όπου μαζί με την ψηφοφορία  του κοινού θα βραβεύσουν τις καλύτερες παραστάσεις του 2nd Athens Bar Theatre Festival.
 
Στο 2nd Athens Bar Theatre Festival μπορούν να συμμετέχουν καλλιτεχνικές ομάδες με παραστάσεις πρόζας, χοροθεάτρου, μουσικού θεάτρου, stand up comedy, video art κ.ά., που να μπορούν να παρουσιαστούν στον χώρο ενός Bar.
 
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ έως και τις 05 Απριλίου 2013 στο email:lotofagoi@ymail.com
www.abtf.gr -  www.athensbartheatrefestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...