Κυριακή 26 Μαΐου 2013

"Σε θέλω εδώ" από τους Knock-Out! - Η αγαπημένη μπάντα τώρα και σε διεθνή μονοπάτια


Mετά τη συνεργασία-δυναμίτη με τον Σταμάτη Γονίδη για το κομμάτι "Έχεις θέματα" που "χτύπησε" δύο εκατομμύρια views (!) στο YouTube, οι Knock Out (Zanis, Rigas), το ραγδαία ανερχόμενο συγκρότημα του πασίγνωστου παραγωγού Χριστόδουλου Σιγανού, ταράζει τα νερά: αυτή τη φορά παρέα με τον Stan, ένα από τα πιο hot ονόματα αυτή τη στιγμή στην ελληνική μουσική σκηνή. 

Το "Σε θέλω εδώ" είναι το ακυκλοφόρητο κομμάτι τους, σε στίχους Stan και Ζanis και σε μουσική Snapyourfingaz, Revo, Ιωσήφ Κοτσυφάκη, ενώ το remix φέρει την υπογραφή των Χριστόδουλου Σιγανού, Κωνσταντίνου Παντζή και Knock Out.

Το απόλυτο δίδυμο-Νο 1 στις προτιμήσεις της νεολαίας μίλησε αποκλειστικά στο Nightbook (φιλοξενήθηκαν στο παρθενικό εξώφυλλο του περιοδικού που κυκλοφόρησε στις 23/5, το 2ο τεύχος θα βγει στις 6/6) με ενθουσιασμό τόσο για το νέο του κομμάτι όσο και για την τεράστια τουρνέ του, που έχει ήδη ξεκινήσει. "Προηγείται η Ελλάδα", δήλωσαν χαρακτηριστικά κι έπονται "Βρετανία, Γερμανία, Βέλγιο, Αυστραλία", αλλά και "οι ΗΠΑ. Υπολογίζουμε να βρισκόμαστε εκεί από τα τέλη Σεπτεμβρίου. Στην Αμερική έχουμε κλείσει δέκα εμφανίσεις".

Οι Knock Out μίλησαν ακόμα στο Nightbook για τις εμπειρίες τους από νυχτοπερπατήματα, αποκάλυψαν τι σημαίνουν τα τατουάζ τους, ενώ όσον αφορά στα media θεωρούν πως είναι "τρομολάγνα" με την έννοια πως "διογκώνουν την κρίση, χειροτερεύοντας τα πράγματα. Όταν το ρευστό έτσι κι αλλιώς δεν κυκλοφορεί, έρχονται για να δώσουν τη χαριστική βολή! Με την αμετροέπειά τους δυσχεραίνουν την ήδη πολύ άσχημη κατάσταση που μας «ροκανίζει»".

Τέλος, όσον αφορά τις συμβουλές τους στη νεολαία θεωρούν πως "δεν πρέπει να εγκαταλείπουν τις σπουδές τους. Οι γνώσεις είναι απαραίτητες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...