Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

To House of Wine παρουσιάζει το πρόγραμμα «Δίπλα στην Τέχνη»

Το House of Wine, η μεγαλύτερη ηλεκτρονική κάβα, εκτός απο την τέχνη του κρασιού, αγαπάει και στηρίζει την Τέχνη σε όλες τις εκφάνσεις της. Αλλωστε απο αρχαιοτάτων ετών, το κρασί βοήθησε την έμπνευση των καλλιτεχνών σε όλους τους αιώνες να δώσουν έργα απαράμιλλης αξίας. Το κρασί απελευθερώνει τη σκέψη, σπάει δεσμά, καταλύει αναστολές που εμποδίζουν και συγκρατούν το δημιουργό, αλλά και μεγιστοποιεί και διευκολύνει την πνευματική απόλαυση που προσφέρει στο θεατή ένα έργο τέχνης. 
Στο πλαίσιο  αυτής της λογικής, αλλά κυρίως του  συναισθήματος, το House of Wine δημιούργησε το Πρόγραμμα "Δίπλα στην Τέχνη". Ενα πρόγραμμα που στόχο έχει να παντρέψει το κρασί με την κάθε μορφή τέχνης, είτε πρόκειται για εκθέσεις ζωγραφικής  και γλυπτικής, βραδιές ποίησης, παρουσιάσεις βιβλίων, θεατρικές παραστάσεις και διάφορα παρεμφερή δρώμενα και να προβάλλει Ελληνες παραγωγούς και Ελληνες καλλιτέχνες.
Η συνεργασία που ξεκίνησε το House of Wine, με τις Titanium Yiayiannos Gallery και Skoufa Gallery, έρχεται να αποδείξει του λόγου το αληθές, αφού για το έτος 2012, θα στηρίζει, σε συνεργασία με Ελληνες Παραγωγούς ώς Χορηγός Οίνου, τα  εγκαίνια επιλεγμένων εκθέσεων, αλλά και παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια τους. Στο παραπάνω πλαίσιο, απο την αρχή της σεζόν το House of Wine ώς Χορηγός Οίνου προσέφερε τα κρασιά για δύο εκθέσεις της Titanium Yiayiannos Gallery και μία της Skoufa Gallery, καθώς και για όλες τις παραστάσεις του θεατρικού μουσικού έργου  της Ομάδας Ελληνικού Μουσικού Θεάτρου Σπείρα Σπείρα «Σιγά τα αίματα .... Oresteia the next generation” των Ακη Δήμου και Σταμάτη Κραουνάκη στη μουσική θεατρική σκηνή «Αθηναίς»
Οι οινόφιλοι  θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται μέσα απο τις σελίδες του House of Wine για θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις ζωγραφικής και παρεμφερείς εκδηλώσεις, να απολαμβάνουν ποιοτικά κρασιά ελλήνων παραγωγών κατά την διάρκειά τους, καθώς και να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις οινογνωσίας που θα πραγματοποιούνται σε χώρους τέχνης. 
Περισσότερες  πληροφορίες:  http://www.houseofwine.gr/how/club/ArtSupp_20120104/

1 σχόλιο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...