Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Με μια εντυπωσιακή πρεμιέρα ξεκίνησε η "Δευτέρα Παρουσία"!!!


Με μια εντυπωσιακή  πρεμιέρα γεμάτη κόσμο και κέφι ξεκίνησε χθες βράδυ στο Egomio Ache στη Γλυφάδα η “Δευτέρα Παρουσία”, με πρωταγωνιστές τον Αντώνη Λουδάρο και την Μπέτυ Μαγγίρα. Μαζί τους ο συνθέτης Στέφανος Κόκκαλης και ο άνθρωπος ορχήστρα Manolo Vega.

Μια παράσταση με πολύ τραγούδι, χιούμορ και χορό ήρθε να ταράξει τα νερά της δύσκολης πραγματικότητας που ζούμε!  Με ατμόσφαιρα καμπαρέ και στοιχεία μιούζικαλ και ένα παζλ με πολλά αγαπημένα τραγούδια, από jazz, pop και λαϊκά, τραγούδια απο τον ελληνικό κινηματογράφο, αλλά και τραγούδια αγαπημένα του χθες και του σήμερα, σε ένα μοντέρνο και κεφάτο πρόγραμμα που δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο! Με πολλές μεταμφιέσεις, σάτιρα, ταχυδακτυλουργικά κόλπα, σκετσάκια με άφθονο γέλιο και πολλά διαδραστικά παιχνίδια με την ενεργή συμμετοχή του κοινού ήταν τα στοιχεία του διαφορετικού σόου που παρουσιάστηκε χθες στο Egomio Ache με όλο το μαγαζί να έχει γίνει μια μεγάλη παρέα!

Τόσο ο Αντώνης Λουδάρος με το αστείρευτο χιούμορ του, το ταλέντο του και το ιδιαίτερα αγαπητό του στιλ, όσο και η Μπέτυ Μαγγίρα με την λαμπερή εμφάνισή της και το πληθωρικό της ταμπεραμέντο  εντυπωσίασαν το κοινό που δεν σταμάτησε λεπτό να γελάει και να χειροκροτεί!

Στην πρεμιέρα της μουσικής παράστασης βρέθηκαν πολλοί φίλοι και συνάδελφοι ανάμεσα στους οποίους και οι: Αλέκα Καμηλά με τον σύζυγό της Πέντζα Στογιάκοβιτς, ο Ντούσαν Βούκσεβιτ, η Ματθίλδη Μαγγίρα  που δέχτηκε την πρόσκληση να ανέβει στη σκηνή και να μεταμορφωθεί σε Πάολα, όπως και η Στέλλα Καλλή που τραγούδησε παρέα με τον Αντώνη Λουδάρο, η Σόφη Πασχάλη, η Γιολάντα Διαμαντή, ο πλαστικός χειρούργος Θανάσης Αθανασίου και άλλοι πολλοί.

Στο Egomio Ache λειτουργεί παράλληλα υπέροχη μεσογειακή κουζίνα αλλά και suchi από τους διακεκριμένους chef Κώστα Παπαϊωάννου και Edmond Adriano αντίστοιχα.

“Δευτέρα Παρουσία”
Κάθε Τετάρτη στο Egomio Ache
Κύπρου 57, Πλατεία Εσπερίδων, Γλυφάδα
Τηλ.: 2108942949
Ωρα έναρξης: 22:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...