Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Αποδράστε με τέχνη!


Γράψτε ένα  μονόπρακτο και δείτε το έργο σας  να «ανεβαίνει» στη σκηνή.
Δοκιμάστε τον  εαυτό σας επί σκηνής και παίξτε σε θεατρικά μονόπρακτα παρουσία των  συγγραφέων τους.
 Αφηγηματική και  σκηνική εξόρμηση με θέμα το Ερωτικό χάος


Η αγαπημένη καλλιτεχνική ομάδα ARTSCAPES, ταυτισμένη με την διοργάνωση δημιουργικών αποδράσεων στη φύση, προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή εμπειρία τέχνης: ένα μοναδικό τετραήμερο στη Φοινικούντα (22-25 Μαρτίου 2013) γεμάτο γραφή και θέατρο. Ο καταξιωμένος συγγραφέας, δάσκαλος δημιουργικής γραφής και κριτικός λογοτεχνίας Μισέλ Φάις μαζί με την ταλαντούχα ηθοποιό Αλεξία Καλτσίκη θα συντονίσουν ένα ταχύρυθμο πρόγραμμα γραφής και σκηνικής μεταφοράς θεατρικού μονόπρακτου με θέμα το ‘Ερωτικό χάος’.

 Το πρωτότυπο σχέδιο της εξόρμησης προβλέπει την συγκρότηση δύο ομάδων: συγγραφέων και ηθοποιών. Η ομάδα των συγγραφέων, υπό την καθοδήγηση του Μισέλ Φάις, θα έχει την ευκαιρία να εισαχθεί στην τέχνη και τα μυστικά της γραφής γράφοντας θεατρικά μονόπρακτα ενώ οι ηθοποιοί θα κληθούν να δοκιμάσουν τη σκηνική τους λειτουργία και να πρωταγωνιστήσουν στα μονόπρακτα των μαθητευόμενων συγγραφέων, που θα γραφτούν για αυτούς. Στην κορύφωση του προγράμματος οι δύο ομάδες θα διασταυρωθούν και θα συνεργαστούν από κοινού παρουσιάζοντας την παράστασή τους!

Η ομάδα της ARTSCAPES ξεχωρίζει για άλλη μία φορά με την δημιουργικότητα της δίνοντας την ευκαιρία σε νέους ανερχόμενους καλλιτέχνες να εκφράσουν το ταλέντο τους και να καλλιεργήσουν τα χαρίσματα τους, ωριμάζοντας μέσα από την τέχνη ανταλλάσσοντας εμπειρίες και ιδέες.

Δηλώσεις  συμμετοχής μέχρι 8 Μαρτίου: 210 2514762 ή  στο email  info@artscapes.gr

Κόστος  συμμετοχής: €369 (Περιλαμβάνονται:  μετακινήσεις, διανυκτέρευση, διατροφή)
* Για παρέες άνω των  4 ατόμων προβλέπεται εκπτωτική  πολιτική 10%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...