Σάββατο 5 Μαΐου 2012

«ΣΤΗ ΣΚΟΙΝΙ...»: Ένα «θεατρικό σφηνάκι» από τη Ζώγια Σεβαστιανού

Από Τρίτη 8 Μαΐου στις 9:15 μμ στο φουαγιέ


Με καυστική διάθεση, τρελό γέλιο και τραγούδια η Ζώγια Σεβαστιανού, παρέα με την Δήμητρα Αθηναϊδου στο πιάνο, ακροβατεί «ΣΤΗ ΣΚΟΙΝΙ….» του ΤΗΕΑTROVICTORIA από την Τρίτη 8/5 και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 9:15 το βράδυ (για λίγες παραστάσεις) χαρίζοντας μια ξεκαρδιστική νότα στην παράνοια μας.

Πρόκειται για μια μουσική performance με πρόζα, σε κείμενα των Γ.ΞΑΝΘΟΥΛΗ , Π.ΚΑΝΑΡΑΚΗ, Θ.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ και Ζ.ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΥ.

Η Ζώγια Σεβαστιανού ξεδιπλώνει «ΣΤΗ ΣΚΟΙΝΙ…» τέσσερις διαφορετικές γυναίκες, τέσσερις διαφορετικές προσωπικότητες, τέσσερις ψυχές που συνθέτουν μια σουρεαλιστική πινελιά στην καθημερινότητα!!

«Στην ανάποδη ζωή μας κυριαρχεί το παράλογο ως λογικό, το προφανές ως αυτονόητο και το στραβό ως δεδομένο. Αυτό το γνωρίζουν καλά οι καταξιωμένοι συγγραφείς που μου εμπιστεύθηκαν τα κείμενα τους - στα οποία πρόσθεσα κι εγώ ένα δικό μου. Με πυξίδα, λοιπόν, τον κόσμο όπως μας ξεδιπλώνεται αντλήσαμε μαζί με τη Δήμητρα Αθηναΐδου το μουσικό υλικό με το ποίο «δέσαμε» σε παράσταση αυτά τα τέσσερα χιουμοριστικά αλλά και ανθρώπινα κείμενα και έχουμε την τιμή να σας τα παρουσιάζουμε στο φουαγιέ – μπαρ του THATROVICTORIA κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Είναι μια παράσταση μιας μόνο ώρας, ένα θεατρικό «σφηνάκι» θα έλεγα...διότι ως γνωστόν, όλος ο κόσμος μια «ΣΚΟΙΝΙ...»!!!», σημειώνει καυστικά η Ζώγια Σεβαστιανού.

Το εισιτήριο κοστίζει μόνο 5 ευρώ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Επιμέλεια ροής: Καίτη Κωνσταντίνου
Κουστούμια:Βεστιάριο
Περούκες: Μαρίνα Καμπριγιαννη
Φωτό: Χρόνης Γιαννόπουλος

INFO:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ - ΤΡΙΤΗ 9:15 μμ
Διάρκεια: 60 λεπτά

THEATROVICTORIA
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 5 (3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 119)
200 μέτρα από τον ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210 – 8233125 & 6972964339

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5,00 €

Από Τρίτη 8 Μαΐου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...