Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Ζουγανέλης, Μπουλάς, Χατζηγιάννης: Τρεις "μάγκες" της διασκέδασης και ΕΝΑΣ ... Μάγκας!

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά στην «ΑΚΤΗ της οδού Πειραιώς», ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Σάκης Μπουλάς δημιουργούν «τον πιο βίαιο πολιτικό και σεξουαλικό πανζουρλισμό της Εμφυλίου».

Την διαφορά φέτος την κάνει ο σημαντικότερος εκπρόσωπος της νεότερης γενιάς, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο Γιάννης και ο Σάκης συνεργάζονται και φιλοξενούν τον Μιχάλη όχι μόνο με τα τραγούδια και την μουσική του αλλά και με δυναμική συμμετοχή στα δρώμενα του πιο ανατρεπτικού προγράμματος που θα παρακολουθήσουμε αυτή την χρονιά.

ΦΩΤΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ
Μια μοναδική μουσική παράσταση που διαρκεί τέσσερις ώρες και παντρεύει μουσική, τραγούδι, θεατρικά και πολλά happenings.

Συνεργάζονται: ο Johnny Βαβούρας που εκτός από την rock n’ roll παρουσία του συμμετέχει... σε καινούργια κουφώματα, ο Γιώργος Μάγκας με το κλαρίνο και τα κουστούμια του, η Μαρία Διακοπαναγιώτου (κατά κόσμο Τασούλα του Κίτσου), η Βαλάντω Τρύφωνος, η Νικολέτα Τρίκη που θα χορέψει φλαμένγκο και οι ηθοποιοί: Μαρίνα Σαμάρκου, Στεφανία Γκουρνέλλου .

Την 10 μελή ορχήστρα: Φίλιππο Βασιλόπουλο (κρουστά), Αλέξανδρο Ζουγανέλη (φλάουτο, σαξόφωνο). Τρύφωνα Κουτσουρέλη (πλήκτρα), Σπύρο Μάζη (μπάσο), Γιώργο Μητσοτάκη (τύμπανα), Τάσο Παπαστάμου (βιολί), Γιάννη Πουρνάρα (μπουζούκι), Άκη Τουρκογιώργη (ηλεκτρική κιθάρα) διευθύνει ο μαέστρος Σόλων Αποστολάκης (πλήκτρα).

Τα κείμενα υπογράφει ο Σάκης Μπουλάς , τους φωτισμούς ο Γιώργος Πόρρος, τον ήχο οι: Γιώργος Ρουπάκας, Ιορδάνης Τσολακιάν την σκηνογραφία η Μαίρη Τσαγκάρη, τα κοστούμια ο σχεδιαστής Laskaris, τη δημιουργία –προβολή video , o Αλέκος Κυράνης, την κάμερα ο Έβρος Παναγίδης.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο αυστηρά στις 22:30 στην «Ακτή» οδού Πειραιώς, τη ναυαρχίδα της ψυχαγωγίας

ΦΩΤΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ
Διαβάστε τι λένε οι τρεις, βασικοί, συντελεστές:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ:«Τον κακό τον καλό και τον άσχημο τους έχουμε όλους μέσα μας, στον εαυτό μας. Συνεχώς παλεύουν για το ποιος και πόσο θα κυριαρχήσει.

Συνήθως τον καλό τον προβάλουμε, τον κακό περίτεχνα τον κρύβουμε και τον άσχημο τον φτιασιδώνουμε για να μην φανεί. Εγώ δεν αποποιούμαι τίποτα από αυτές τις υποστάσεις και έτσι μπαίνω στην αλήθεια μου. Αυτή θα επικοινωνήσω στην σκηνή με την μουσική και τα τραγούδια μου, την σχέση μου με την υποκριτική τέχνη και καθόλου υποκρισία. Θα τα κάνω όλα με αγάπη, με χαρά , με πίστη στον άνθρωπο και την πατρίδα, χωρίς ματαιοδοξία αλλά με βαθιά αισιοδοξία για να βρεθούμε επιτέλους οι άνθρωποι. Σε μια παράσταση με διαφορετικά στοιχεία, που δημιουργούν αρμονία και ομορφιά.

Αισθάνομαι προνομιούχος και τυχερός που αυτήν την εποχή μου δίνεται η ευκαιρία να δημιουργώ, να εκφράζομαι και να παράγω έργο».
ΦΩΤΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ: «Ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Σάκης Μπουλάς, είναι δύο καλλιτέχνες των οποίων τη δουλειά πάντα θαύμαζα. Γνωρίζοντας το Σάκη και το Γιάννη μέσα από την πορεία τους στο τραγούδι και το θέατρο, δεν μπορώ να πω ότι φανταζόμουν τη συνεργασία μαζί τους. Τελικά, όπως όλα τα ωραία πράγματα, έτσι και στην περίπτωση μας, δεν προετοιμάσαμε κάτι … απλώς προέκυψε.

Μαζί μας βρέθηκαν νέα παιδιά αλλά και παλαιότεροι συνεργάτες του Σάκη και του Γιάννη. Δημιουργήθηκε έτσι μία ομάδα στην οποία ο καθένας συνεισφέρει με το δικό του τρόπο σε μία παράσταση γεμάτη πρόζα, θεατρικές πινελιές και φυσικά πολλή μουσική. Κατά κάποιον τρόπο, βρέθηκα σε μία παράσταση που θα έλεγα ότι είναι για εμένα πρωτόγνωρη και αυτό είναι που την κάνει μοναδική.

Είναι ωραίο να προχωράς σε συνεργασίες που έχουν το στοιχείο της έκπληξης, είναι ακόμα πιο ωραίο κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής σου πορείας να εκπλήσσεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Στη βάση της αμοιβαίας εκτίμησης που έχουμε ο ένας για τον άλλο, χτίζουμε σιγά - σιγά ένα ιδιαίτερο κλίμα μεταξύ μας όπου συνυπάρχουν όλα εκείνα τα φαινομενικά "αντίθετα" στοιχεία. Ζούμε σε εποχές που η άμβλυνση των όποιων αντιθέσεων μόνο καλό μπορεί να μας κάνει!

Εύχομαι αυτή η συνύπαρξη να εκπλήξει το ίδιο ευχάριστα τους θεατές, όπως και εμάς.»

ΣΑΚΗΣ ΜΠΟΥΛΑΣ: Το σίγουρο είναι ότι περνάω όμορφα. Διασκεδάζω κι έχω τη χαρά να το μοιράζομαι με το Γιάννη, τον Μιχάλη, το Τζώνη, τον κύριο Μάγκα, τη Βαλάντω, τη Νικολέττα, τη Μαρίνα, τη Στεφανια, τη Μαρία μας που ήρθε για να μείνει. Τους εξαιρετικούς μουσικούς. Ναι, είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Ελπίζουμε όλο αυτό να το μοιραστούμε και μαζί σας .Εξ άλλου χωρίς τη συμμετοχή σας όλο αυτό δεν έχει νόημα. Φορέστε την πιο καλή σας διάθεση κι ελάτε! Δε θα το μετανιώσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...