Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Γαλάτσι: «Χορευτές του Κόσμου» - «3ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού και Μουσικής»


Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στα πλαίσια του φεστιβάλ 2013 που οργανώνει ο Δήμος Γαλατσίου, στο ανοιχτό θέατρο του άλσους Βεΐκου και από την Παρασκευή 30 Αυγούστου έως την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013, παρουσιάζονται οι EARTHDANCERS - 400 χορευτές από 12 χώρες.

Χρώματα και μουσικές από όλο τον κόσμο θα κατακλύσουν το Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεϊκου στο Γαλάτσι.

Στα πλαίσια του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού και Μουσικής, η Α.Μ.Κ.Ε. Χορευτές του Κόσμου και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός «Βασίλης Παπαδιονυσίου» Δήμου Γαλατσίου, διοργανώνουν μία παράσταση με τίτλο «Χορευτές του Κόσμου – Earthdancers». Στη σκηνή του Ανοιχτού Θεάτρου Άλσους Βεϊκου στο Γαλάτσι θα συναντηθούν τετρακόσιοι (400) χορευτές και μουσικοί από δώδεκα (12) χώρες.

Με ρυθμούς από όλο τον κόσμο, οι χορευτές θα ταξιδέψουν τους θεατές από την Ινδονησία και την Γεωργία μέχρι την Αργεντινή. Οι καλλιτέχνες προέρχονται από την Ινδονησία, τη Σερβία, την Ινδία, το Μεξικό, το Ιράκ, τη Γεωργία, την Ισπανία, την Τσεχία, τη Λευκορωσία, την Αργεντινή, την Πολωνία και την Ελλάδα.

Το πολιτιστικό αυτό γεγονός επιδιώκει να κάνει τους θεατές να αγαπήσουν το χορό στις διεθνείς του διαστάσεις και να μάθουν για την κουλτούρα αυτών των χωρών μέσα από τον πολιτισμό τους.

Καθημερινές παραστάσεις των “Χορευτών του Κόσμου” θα πραγματοποιούνται από την Παρασκευή 30 Αυγούστου έως την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.30, στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεϊκου Γαλατσίου.

Προπώληση Εισιτηρίων:
·         Κατάστημα Public(Σύνταγμα)
·         Δημαρχείο Γαλατσίου
Πώληση Εισιτηρίων:
·         Ταμείο Ανοιχτού Θεάτρου Άλσους Βεϊκου Γαλατσίου

Γενική Είσοδος: 5€ / Πληροφορίες – Κρατήσεις: 213.0036.749

Δήμος Γαλατσίου: http://www.galatsi.gov.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...