Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

11 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΕΣΕΝΑ...

Σε λίγες μέρες είναι η πρεμιέρα της παράστασης και οι συντελεστές δουλεύουν καθημερινά για να φέρουν εις πέρας το έργο. Η παραγωγή αυτή είναι αποτέλεσμα του σεμιναρίου “Acting in a bar” που παρακολούθησαν. Είναι μια παράσταση που πρώτος της στόχος είναι να διασκεδάσει το κοινό που θα την παρακολουθήσει. Η σκηνοθέτις λέει ότι μέσα σε ένα μπαρ θα πρέπει κανείς να σκεφτεί ότι αυτό που θα ανεβάσει θα είναι για τον κόσμο του μπαρ, έναν κόσμο που βγαίνει για να ξεσκάσει και να περάσει καλά πίνοντας το ποτό του.

Η νέα παρωδία Μυστηρίου, της Έφης Μεράβογλου , έρχεται την Κυριακή 22 Απριλίου στο Excalibur Bar στα Ιλίσια, με 11 γυναίκες να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Όλες έχουν ένα κίνητρο να σκοτώσουν τον Στάνλεϊ Πίντερ, τον μοναδικό άντρα του έργου! Ένα πολύ διασκεδαστικό έργο μυστηρίου, που έρχεται να προσφέρει άφθονο γέλιο, από φρέσκους ανθρώπους.

Το έργο αυτό είναι διασκευή του “8 Γυναίκες κατηγορούν εσένα” που ανέβηκε στο Excalibur Bar το 2011 στα πλαίσια του 1ου Acting in a bar seminar.

ΠΑΊΖΟΥΝ:
Στέλιος Μπεμπλιδάκης, Ελπίδα Τσεκαρέα, Ηλέκτρα Κηπουρού, Alisa Alickolli, Σοφία Ντουμάνη, Ιωάννα Οριό, Στέλλα Πηλιούνη, Χρύσα Κοκκίνου, Έλενα Δίου, Ιουλία Λάλα, Ιωάννα Λαπέα, Σοφία Τζιράρκα

Κείμενο- Σκηνοθεσία-Μουσική Επιμέλεια:
Μεράβογλου Έφη

Αφίσα / Δημόσιες σχέσεις: Γιώργος Κάλτσας
Φωτογραφίες: Δημήτρης Αναστασίου
Χώρος: Bar Excalibur
Είσοδος: 10 ευρώ με ένα ποτήρι μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί (Προπώληση: DeaLiN.GR )

Ημέρες παραστάσεων: Κάθε Κυριακή (Για πέντε μόνο παραστάσεις, 22/4-19/5)

Ώρα έναρξης: 9μ.μ.
Διάρκεια: 75 λεπτά
Διεύθυνση: Ορμηνίου 4, Ιλίσια
Τηλ.για πληροφορίες & κρατήσεις: 6932600269

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...