Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

The Kids are Alright στο Ρομάντσο

Το  1ο "The Kids are Alright" είναι γεγονός στο Ρομάντσο, όπου θα βρεθούν το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 κορυφαία ονόματα μουσικών παραγωγών και dj's όπως οι Erol Alkan, Ghost Culture, Fever Kids, Blue Lagoon, Taki, Dynamons και Ντέιβιντ.


Με έμφαση στην εγχώρια μουσική χορευτική πραγματικότητα αλλά και με μετακλίσεις των πιο hot μουσικών παραγωγών και dj απ’ όλο τον κόσμο ξεκινά το 1o event The Kids Are Alright, το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου, με ένα εντυπωσιακό line up να καταλαμβάνει τα 2 stage του Ρομάντσο!


Phantasy Stage:
Ο Erol Alkan, ιδρυτής της Phantasy records και ένας από τους επιδραστικότερους dj της ευρύτερης indie dance σκηνής, θα βρεθεί στο κεντρικό stage του Ρομάντσο για ένα dj set με την μοναδική του σφραγίδα που πάντα μετατρέπει τα πάρτυ σε μία πραγματική μουσική εμπειρία. Έχοντας κερδίσει επάξια μία θέση ανάμεσα στους πρωτοπόρους της mash up αισθητικής, του electro banging ήχου αλλά και με ευφάνταστες παραγωγές που κινούνται ανάμεσα στο house και της new disco, ο Erol Alkan θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο dj των djs! Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πρώτο του εντελώς προσωπικό EP, “Illumination”, το οποίο ήδη βρίσκεται σταθερά σε όλες τις δισκοθήκες των σημαντικότερων djs του κόσμου.

Λίγο πιο πριν στα decks του Phantasy stage θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Ghost Culture, το νεότερο μέλος της Phantasy Records, με ένα μυστηριώδη, ατμοσφαιρικό αλλά άκρως χορευτικό dj set.

To line up του κεντρικού stage ανοίγει με τη live εμφάνιση των Fever Kids - της Σtella και του Αλέξη - που μόλις κυκλοφόρησαν το 1o τους ΕΡ στην Inner Ear με το γνωστό "Holding Grass" και το πρωτοεμφανιζόμενο "Peter, Debbie, Mary", κερδίζοντας τα εγχώρια αλλά και ξένα μουσικά ΜΜΕ.

Το phantasy stage συμπληρώνεται με το dj set του Blue Lagoon - ιδρυτικό μέλος του Κορμοράνου - αλλά και του NTEIBINT (Γιώργος Μπακαλάκος) γνωστός για τα remixes σε καλλιτέχνες όπως Jamie Lidell, Alex Gopher, The Rapture, κ.ά., και τις κυκλοφορίες του σε Warp Records (UK), Bang Gang 12’’ (AU), Kitsune (FR) με τελευταία αυτή σε ένα από τα σημαντικότερα label, την Eskimo Records (2014). Παράλληλα, είναι μουσικός παραγωγός στον Εν Λευκώ 87.7, έχοντας μια καθημερινή εκπομπή στην βραδινή ζώνη, 22:00 με 00:00.

Echovolt & Into The Light Records Stage:
To 2ο stage του Ρομάντσο μετονομάζεται σε Echovolt & Into The Light Records Stage και φιλοξενεί τους ιδρυτές του ομώνυμου διεθνούς label, Dynamons, Jimmy Jib & Tilt. Μία σπάνια συνεύρεση των τριών μελών όπου θα παρουσιάσουν ένα πλήρες Echovolt showcase εστιασμένο στη φιλοσοφία του ίδιου του label, δηλαδή σε κάθε είδους ατμοσφαιρικής και κυρίως χορευτικής ηλεκτρονικής μουσικής.

Ως ειδικός προσκεκλημμένος της βραδιάς θα βρεθεί και ο σταθερός συνεργάτης τους στο Into the light project, ο Ολλανδός Tako. Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους digger βινυλίου στην Ευρώπη και συνιδιοκτήτης του γνωστού underground δισκοπωλείου Redlights Records αλλά και συνεπιμελητή (μαζί με τον Ηλία Πίτσιο - Dynamons) της συλλογής "Into The Light: A Journey Into Greek Electronic Music, Classics & Rarities (1978 - 1991)" που κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε sold out πολύ γρήγορα, προκαλώντας ενθουσιώδεις κριτικές αλλά και ενδιαφέρον για την "χαμένη" ελληνική ηλεκτρονική μουσική παγκοσμίως. Μέσα στο 2014 αναμένεται να ακολουθήσει η 2η κυκλοφορία του Into the light.

Are the kids alright??
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...