Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

«AΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ...»με πρωταγωνίστριες την Μαύρη Χήρα και την Χαμογελαστή Αράχνη

Ολοκληρώνονται στις 3 Απριλίου, στο THEATROVICTORIA , οι παραστάσεις της διαδραστικής περφόρμανς «ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ...» με πρωταγωνίστριες την Μαύρη Χήρα και την Χαμογελαστή Αράχνη και αφηγήτριες τις Ανατολή Αθανασιάδου και Μαρίνα Πολυμέρη, που υπογράφουν το κείμενο και τη σκηνοθεσία.
500γρ. φερεμόνη, 400γρ. σεροτονίνη-ντοπαμίνη, 1000γρ. αδρεναλίνη και τέλος 5 κουταλάκια της σούπας οξυτοκίνη... Τι μας κάνει;

ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ... μια διαδραστική περφόρμανς με πρωταγωνίστριες την Μαύρη Χήρα και την Χαμογελαστή Αράχνη και αφηγήτριες τις Ανατολή Αθανασιάδου και Μαρίνα Πολυμέρη που υπογράφουν το κείμενο και τη σκηνοθεσία.

Μέσα απο επιστημονικά άρθρα για τον έρωτα, ποιήματα, αυτοσχεδιασμούς και παιχνίδια, αλλά και προσωπικές αφηγήσεις, οι δυο γνωστές ηθοποιοί, διασκεδάζουν την αγωνία μας για τον έρωτα παίζοντας με το κοινό. Στην ζωντανή αυτή συνομιλία ανάμεσα σε ηθοποιούς και θεατές, που παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο φουαγιέ του THEATROVICTORIA, ξεδιπλώνονται όλα τα στάδια του έρωτα - το φλέρτ, η σχέση, έως το τελικό και πιο επώδυνο στάδιο - τον χωρισμό.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Ανατολή Αθανασιάδου, Μαρίνα Πολυμέρη
Κείμενο: Ανατολή Αθανασιάδου, Μαρίνα Πολυμέρη
Σκηνικά, Κοστούμια: Αλέξανδρος Κομπόγιωργας
Χορογραφίες - Κίνηση: Αρτεμις Ιγνατίου
Μουσική Επιμέλεια: Κωνσταντής Σφέτσας
Φωτισμοί: Τάσος Ζαφειρόπουλος

INFO:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ 9:15μμ
THEATROVICTORIA
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 5 (3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 119)
200 μέτρα από τον ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210 – 8233125 & 6972964339

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΠΟΤΟ
• Γενική είσοδος 15,00 €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...