Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Μουσικές Βραδιές, μουσικά αφιερώματα, Θέατρο-χορός, βιβλιοπαρουσίασεις στον Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού Νέας Σμύρνης - «Γαλαξία»

Ο Δημοτικός Πολυχώρος Πολιτισμού της Νέας Σμύρνης, «Γαλαξίας» ανακοινώνει το φετινό Α΄ κύκλο των εκδηλώσεων του, που απευθύνεται σχεδόν σε όλες τις καλλιτεχνικές, και όχι μόνο, προτιμήσεις του Αθηναϊκού κοινού.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικές βραδιές από καταξιωμένους καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων, οι Μαρίζα Κωχ, Αντώνης Καλογιάννης, Σταμάτης Κόκοτας και Στέφανος Κορκολής καθώς και πληθώρα ερασιτεχνών καλλιτεχνών με μεράκι. Ο «Γαλαξίας» θα φιλοξενήσει, επίσης, θεατρικά δρώμενα, λογοτεχνικές βραδιές και βιβλιοπαρουσίασεις, εκθέσεις εικαστικών, συζητήσεις και διαλέξεις, καθώς και εναλλακτικές μορφές καλλιτεχνικής έκφρασης όπως ο χορός και το χοροθέατρο.

Στοιχείο ανάδειξης του φετινού προγράμματος είναι το γεγονός ότι μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων είναι δημότες. Επίσης, σημαντική είναι η ένταξη ντοκιμαντέρ, προβολών ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, ιστορικών και εικαστικών εκθέσεων αφιερωμένα στην Σμύρνη, αφού φέτος συμπληρώνονται 90 χρόνια από την μικρασιατική καταστροφή.

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Βαγγέλης Χατζατουριάν δήλωσε: προσφέρουμε ακόμη μια χρονιά, την ευκαιρία στους κατοίκους της πόλης μας και των Αθηνών να ψυχαγωγηθούν και να απολαύσουν, στους δύσκολους καιρούς που διανύει η χώρα μας, ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα για όλες τις προτιμήσεις. Ανταποκρινόμενοι στις καταστάσεις που βιώνουμε, οι περισσότερες εκδηλώσεις είναι δωρεάν ενώ σε μερικές είναι με μειωμένο εισιτήριο, τα έσοδα των οποίων θα δοθούν για τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις καθώς πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο πολιτισμός και η ομαδικότητα είναι τα δυνατότερα στοιχεία για να αντεπεξέλθουμε στη δύσκολη συγκυρία».

Οι ώρες έναρξης παραστάσεων είναι 7:30μμ από 29.02.12 έως 08.04.12 και 8:30μμ από 09.04.12 έως 09.06.12 και το εισιτήριο για κάποιες είναι 5 ευρώ ενώ στις υπόλοιπες είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού Γαλαξία στο τηλέφωνο 210 9334064 ή με τον Πολιτιστικό Οργανισμό στο 210 9310408, ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.neasmyrni.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...