Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

"Τα 12 Κουπέ" προσκαλούν νέους καλλιτέχνες

Νέοι καλλιτέχνες εμπνέονται από τα βαγόνια της Αμαξοστοιχίας


Tο 4ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ» -που διοργανώνεται για 4η χρονιά από την "Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ"- προσκαλεί νεανικές ομάδες αλλά και μεμονωμένους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν τις δουλειές τους (μουσική, χορό, θέατρο, video art, φωτογραφία, εικαστική δημιουργία κ.ά.).


Πηγή έμπνευσης των νέων καλλιτεχνών θα είναι η ξεχωριστή ατμόσφαιρα των 12 μικρών «διαμερισμάτων» του βαγονιού, όπου καλούνται να οργανώσουν και να παρουσιάσουν για μικρές ομάδες θεατών τις προσωπικές τους performance επί ένα συνεχές δεκαήμερο. Προτεινόμενοι άξονες η μείξη των τεχνών, η διάδραση αλλά και η σατιρική διάσταση των projects. Βασική προϋπόθεση η πρόταση να είναι πρωτότυπη και να μην έχει παρουσιαστεί σε άλλον χώρο ή φεστιβάλ.

Μουσικά live, εικαστικές εγκαταστάσεις, θεατρικές και χορευτικές performances θα φιλοξενηθούν και στα υπόλοιπα βαγόνια της Αμαξοστοιχίας καθώς και στην αποβάθρα του σταθμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν την πρόταση τους (σύντομη περιγραφή του project ή και σχετικό οπτικοακουστικό υλικό) καθώς και βιογραφικά συνοδευόμενα από φωτογραφίες στη διεύθυνση theater@totrenostorouf.gr έως τις 20 Μαρτίου 2014.

Η επιλογή των τελικών συμμετεχόντων θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαρτίου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...