Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Το πρόγραμμα στο θέατρο Eliart

«Τα Ραδίκια Ανάποδα»

 Το θέατρο Eliart ύστερα από την συμμετοχή του στο 1ο Φεστιβάλ Βοτανικού ”Κάτω από τις Γραμμές”, ανακοινώνει το πρόγραμμα του για την νέα Θεατρική Σεζόν 2013 – 2014 και πιο συγκεκριμένα για την περίοδο μέχρι και την εορταστική σεζόν των Χριστουγέννων. Η φετινή σεζόν θα ως βάση τηςτην κωμωδία!!! 


Παραστάσεις φρέσκιεςπρωτότυπεςανατρεπτικέςξεκαρδιστικές αλλά και κλασσικές θα ανεβαίνουν καθημερινά στη σκηνή του Eliart με στόχο να κρατήσουν σε εγρήγορση το ενδιαφέρον του κοινού και να μην το αφήσουν λεπτό να σταματήσει να γελά.

Πιο συγκεκριμένα, την εβδομάδα αυτή θα πραγματοποιήσουν την πρεμιέρα τους δύο απίθανες κωμωδίες. Για  συνεχή χρονιά ο παραδείσιος Αδάμ του βραβευμένου με 3 κρατικά θεατρικά βραβεία Μιχαήλ Άνθη κατεβαίνει στη γη και την κάνει σωστή κόλαση – «Φύλλο Σιγής», κάθε Τετάρτη από τις 25/9στις 21:00.

Την σκυτάλη δίνει στην Θεατρική Ομάδα «Τα κορίτσια με τους Γλόμπους» με την σπαρταριστή της κωμωδία «ΜΠΑΡ... ΣΕ ΚΑΛΟ ΜΑΣ» η οποία υπόσχεται ότι θα σας κάνει να κλαίτε από τα…γέλια. Από Πέμπτη 26/9 και κάθε Πέμπτη & Κυριακή στις 21:00.

Το Σάββατο 28/9 στις 21:00 θα παρουσιαστεί για μία ακόμη φορά ο ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ από το Φεστιβάλ Μονολόγων που διοργανώθηκε τον Ιούνιο στο θέατρο Eliart.,  "Σημειώσεις ενός τρελού" με τον Αποστόλη Ψαρρό.

Ακόμα περισσότερες πρεμιέρες θα πραγματοποιηθούν κατά τον μήνα Οκτώβριο γεμίζοντας το χώρο του Θεάτρου Eliart με παιδικά γέλια. Κάθε Σάββατο από τις 05/10 στις 17:00 τo Θέατρο Σκιών του Στάθη Λαγκάδα, παρουσιάζει μια νέα παράσταση Καραγκιόζη με έργα του παλαιότερου αλλά και νεώτερου ρεπερτορίου, καθώς και με διασκευές του Στάθη Λαγκάδα.

Η ιδιαίτερη παράσταση  του Γιώργου Γαλίτη, «Τα Ραδίκια Ανάποδα» αποτελούμενη από ένα συμπίλημα 13ων  μονολόγων, αυτονόητα κωμικών, 13 επικήδειοι που και νεκρούς ανασταίνουν, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βλαδίμηρου Κυριακίδη, κάνει την πρεμιέρα της για 3η συνεχή χρονιά, την Παρασκευή 18/10 και θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 21:13!

Κάθε Σάββατο από τις 19/10 στις 19:00, η θεατρική ομάδα Casus Belli παρουσιάζει για 2η  χρονιά την επιτυχημένη παράσταση «Περί Υποταγής»,μια παράσταση βασισμένη στο βιβλίο της Ποθητής Χαντζαρούλα «Σμιλεύοντας την υποταγή» σε σκηνοθεσία Μαρίνα Νατιώτη.

Την τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη τα παιχνίδια του μυαλού γίνονται πραγματικότητα μέσα από «Το Παιχνίδι των Δράκων» του Γιώργου Φραγκούλη, σε σκηνοθεσία Σίμου Παπαναστασόπουλου. Ένα έργο, το οποίο μέσα από το ανατρεπτικό χιούμορ, εκθέτει την  φιλοσοφία του σύγχρονου τρόπου  ζωής, που έχει επιβληθεί  υποσυνείδητα στην ανθρωπότητα. Από Δευτέρα 21/10 και κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:00.

Οι πρεμιέρες για το 2013 ολοκληρώνονται με μια καινούρια παραγωγή, την οποία ετοιμάζει η εταιρία ΕΛΙΑ Φρατζεσκάκης και Παπαθανασίου. Μετά την επιτυχημένη αστυνομική κωμωδία «ΠΑΓΙΔΑ» του Ρομπέρ Τομά που παίχτηκε στο θέατρο Eliart για δύο χρόνια, ετοιμάζουν μία νέα παράσταση, παραμένοντας στο είδος, που θα ξεκινήσει την περίοδο των γιορτών.

Το πρόγραμμα της νέας χρονιάς δεν σταματά εδώ. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος από το πρόγραμμα του Eliart δεν θα λείψουν οι μοναδικές μουσικές βραδιές για τις οποίες έχει καθιερωθεί  όπως επίσης Stand Up Comedy από τους καλύτερους του είδους, περισσότερες παιδικέςπαραστάσεις για τους λιλιπούτειους φίλους του θεάτρου και πολλές άλλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Μετράμε αντίστροφα λοιπόν μέχρι τις 25 Σεπτέμβρη περιμένοντας να ανοίξει η αυλαία του θεάτρου Eliart και να μάθουμε και να δούμε όλα αυτά τα οποία μας επιφυλάσσει για την νέα χρονιά.

Για να μάθετε περισσότερα  για το θέατρο Eliart & πρόγραμμα του επισκεφτείτε τις επίσημες σελίδες του

URL: www.eliarttheater.gr/                                               Facebook: www.facebook.com/eliart.theater.page

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...