Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Δωρεάν μαθήματα υποκριτικής για επίδοξους ηθοποιούς

Τα μαθήματα προσφέρονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη


Νέοι με αγάπη για την δραματική τέχνη και όνειρο ζωής την υποκριτική έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα δραματικής τέχνης διάρκειας 1.200 ωρών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άνεργους ηλικίας 18-29 ετών και εκπονείται από τις δραματικές σχολές Ίασμος στην Αθήνα και “Βασίλης Διαμαντόπουλος” στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρεται στον δικτυακό τόπο της σχολής, πρόκειται για ένα πρόγραμμα υποκριτικής τέχνης με δωρεάν κατάρτιση υψηλής εξειδίκευσης για άνεργους νέους εμπνευστής του οποίου υπήρξε ο ηθοποιός Βασίλης Διαμαντόπουλος.

Δικαιολογητικά - πληροφορίες

Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στην ακρόαση για τις 1200 δωρεάν ώρες φοίτησης στον ΙΑΣΜΟ θα πρέπει να καταθέσουν μια αίτηση από 5 Σεπτέμβριου έως 5 Οκτωβρίου στη γραμματεία της σχολής (Μαιζώνος 48, Μεταξουργείο, πλησίον στάσης Μετρό “Μεταξουργείο”).

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι

• Φωτοτυπία ταυτότητας

• Φωτοτυπία κάρτας ανεργίας

• Πρωτότυπη κάρτα ανεργίας

• Μια έγχρωμη φωτογραφία

Η αίτηση συμμετοχής είναι διαθέσιμη ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://iasmos.net/iasmos.aitisi.doc

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν  με τη γραμματεία της σχολής, Δευτέρα έως Παρασκευή από 9.00 - 22.00 και Σάββατο από 11.00 - 18.00. Τα τηλέφωνα και οι διευθύνσεις είναι οι ακόλουθες:

ΑΘΗΝΑ: ΜΑΙΖΩΝΟΣ 48, Τ.Κ. 10438, ΤΗΛ: 210-5200096

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΓΝΑΤΙΑΣ 45, Τ.Κ. 54630, ΤΗΛ 2310-530660

Επίσης πολύτιμες πληροφορίες προσφέρονται και από τον δικτυακό τόπο της σχολής στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.iasmos.net/athina/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...