Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Μουσικές, εικαστικά και προβολές στην αποβάθρα του τρένου στο Ρουφ

Συνεχίζονται για το μήνα Σεπτέμβριο οι μουσικές παραστάσεις, οι προβολές ταινιών και η παρουσίαση εικαστικών δημιουργιών του τρένου στο Ρουφ. Στην αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού (επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως - Προαστιακός Ρουφ).

Κάθε Τετάρτη αυτού του μήνα συνεχίζονται οι προβολές Video-art, σε συνεργασία με το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, ενώ ανοιχτή είναι ακόμα για το κοινό η έκθεση με τίτλο «Αποσκευές», στην οποία συμμετέχουν 30 Έλληνες καλλιτέχνες (Ηώ Αγγελή, Άγγελος Αντωνόπουλος, Νανά Βέττα, Μάριος Βουτσινάς, Ανδρέας Γεωργιάδης, Στέλιος Γαβαλάς, Μαρία Γιαννακάκη, Δημήτρης Γιαννέλος, Γεωργία Δαμοπούλου, Τζίνα Δημακοπούλου, Κωνσταντίνος Έσσλιν, Όλγα Ευαγγελίδου, Αλεξία Ευσταθοπούλου, Μάρω Ζαχαρογιάννη, Τέτη Καμούτση, Ελένη Καραγιάννη, Σπύρος Καράμπελας, Χρήστος Κωτσούλας (Capten), Κωνσταντίνος Μάσσος, Κυριακή Μαυρογεώργη, Micha, Χριστίνα Μόραλη, Γιάννης Μπουρνιάς, Μίλτος Παντελιάς, Κώστας Παππάς, Βασίλης Παφίλης, Βασίλης Πέρρος, Χρίστος Συμεωνίδης, Μαγδαληνή Τουλιάτου, Νότα Τσίτουρα) και επιμελείται η Ίρις Κρητικού.

Τις Παρασκευές 7 και 14 Σεπτεμβρίου, το μουσικό σχήμα Meli Cantus προσκαλεί το κοινό σε μια συναυλία σε με τραγούδια Ελλήνων δημιουργών - τα οποία συνδυάζονται με στοιχεία από την αμερικάνικη τζαζ και την ελληνική παράδοση - για τρία έγχορδα και φωνή.

Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, οι Αθηνά Ρούτση (φωνή), Σπύρος Τυρέας (κιθάρα) και Γιούλη Δανιγγέλη (ακορντεόν, μεταλλόφωνο) θα παρουσιάσουν διασκευές σε Ελληνικά και ξένα τραγούδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...