Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

FUERZA BRUTA Look Up "ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.... ΖΗΣΤΕ ΤΟ"

Το Θέατρο Badminton το Σεπτέμβριο του 2012 φιλοξενεί σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο την ανατρεπτική παράσταση Fuerza Bruta , … το νέο έργο των δημιουργών του De La Guarda που είχαμε παρουσιάσει στην Αθήνα το 2006 και αποθεώθηκε από 30.000 θεατές.  Η σκηνή του Θεάτρου Badminton, εκτός από την παράσταση, θα δεχτεί για πρώτη φορά και τους ίδιους τους θεατές (!!!), οι οποίοι όρθιοι θα παρακολουθούν τα δρώμενα κάτω από τον υδάτινο κόσμο του Fuerza Bruta…

            Το Fuerza Bruta ανατρέπει ό,τι μέχρι τώρα ξέραμε για το θέατρο, αφού φέρνει τους θεατές στην κυριολεξία στο κέντρο της δράσης. Οι θεατές δέχονται τέτοια ενέργεια από το σώου, που αναγκαστικά αφήνονται στο μπιτ της μουσικής, πηδούν και χορεύουν στην πιο διαδραστική παράσταση που έγινε ποτέ!
Ξεφεύγοντας από τα όρια του φραστικού λόγου και της θεατρικής συμβατικότητας, το Fuerza Bruta είναι ένα θέαμα στο οποίο οι αλήθειες συγκρούονται και η πραγματικότητα έρχεται σε δεύτερη μοίρα, καθώς οι χορευτές τρέχουν ανάμεσα σε τοίχους που κινούνται, προσπαθούν να συναντηθούν τρέχοντας από τις αντίθετες πλευρές ενός πανιού που στροβιλίζεται και διασκεδάζουν χορεύοντας σ’ έναν υδάτινο κόσμο που αιωρείται μερικά εκατοστά πάνω από τα κεφάλια των θεατών.  Η ασταμάτητη δράση και η κίνηση στον αέρα συνοδεύονται από ένα δυναμικό σάουντρακ με ρυθμικούς ήχους κρουστών και ατμοσφαιρική μουσική.

Το Fuerza Bruta είναι δημιούργημα του Diqui James και έκανε πρεμιέρα στο Μπουένος Άιρες το 2005. Από τότε έχει περάσει σαν καταιγίδα από πολλές μεγάλες πόλεις σε Ευρώπη και Αμερική, ενώ συνεχίζει την πέμπτη θριαμβευτική του χρονιά στη Νέα Υόρκη, στον ίδιο χώρο που το αδερφάκι του De La Guarda έμεινε για 7 συναρπαστικά χρόνια. Το Fuerza Bruta είναι μία παραγωγή των Ozono Producciones και S2BN Entertainment.

            Πολλές διασημότητες ακολουθούν φανατικά τη δουλειά του Diqui James. Μεταξύ αυτών που απόλαυσαν το De La Guarda και το Fuerza Bruta είναι οι: Leonardo Di Caprio, Blake Lively, Usher, Beyonce, Shakira, Jay–Z, Jim Carey, Justin Timberlake, Madonna, Cameron Diaz, Sting, Britney Spears, Harrison Ford, Tyra Banks, Robert DeNiro, Catherine Zeta Jones, Sandra Bullock, Neil Patrick Harris, Pierce Brosnan, Taye Diggs, Alexis Bledel, Orlando Bloom, Bradley Cooper, Lucy Liu, Demi Moore, Isabella Rosellini, Lil Wayne, Jessica Alba, Fergie, Beyonce, Rachel McAdams, Kanye West, Jude Law, John Legend, Alexis Bledel, Amber Tamblyn, Kelly Rowland, Penn Badgley, Rihanna, Michelle Williams, Jesse Tyler Fergusson, Serena Williams και Ashton Kutcher!!!
 
Για να δείτε το Fuerza Bruta πρέπει:

Να ξέρετε ότι θα είστε όρθιοι για 70 περίπου λεπτά.
Να είστε ντυμένοι σπορ.
Να μη σας ενοχλούν οι ψιχάλες και γενικά το νερό.
Να μη σας ενοχλούν τα φώτα strob.
Να είστε από 8 ετών και άνω.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

«Cirque du Soleil, extreme edition»
De Standard

«Εξωπραγματικό!».
Univision

«Μια αισθησιακή, φανταστική παράσταση που κάνει τις καρδιές να χτυπούν δυνατά. Λίγα θεάματα μπορούν να περηφανεύονται ότι «είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί». Το Fuerza Bruta μπορεί!».
New York Daily News

«Συναρπαστικό…μια διανοητική και ηδυπαθής τονωτική εμπειρία!»
Miami Herald

«Σαν να χορεύεις σ’ ένα διαστημικό κλαμπ που δεν κλείνει ποτέ».
The Herald

«Η σωματική μπραβούρα και η τεχνική επιδεξιότητα σας αφήνουν έκθαμβους».
The Guardian (London)

«Καταιγίδα ταλέντου και ερωτισμού! Ένα αληθινό παιχνίδι συναισθημάτων, πάθους και γλώσσας του σώματος. Το θέαμα αυτό αποδείχτηκε τεράστια επιτυχία».
AOL LATINO

«Ένας δυνατός συνδυασμός ερωτισμού και φαντασίωσης σ’ έναν υδάτινο κόσμο».
NEW YORK POST

«Ένα εορταστικό θέαμα χορού και τσίρκου».
CAMDEN NEW JOURNAL

«Οι εικόνες στο Fuerza Bruta δεν αφήνουν αδιάφορους τους θεατές, αντιθέτως, τους υποχρεώνουν να τις ζήσουν με όλες τους τις αισθήσεις. Αν αυτό σας προκαλεί, μην περπατήσετε…τρέξτε να το δείτε!»
NEWSDAY

«Η παραγωγή αυτή συνδυάζει θεατρικότητα και φαντασία σ` ένα επίπεδο που σπάνια συναντά κανείς».
Edinburgh Evening News

«Καθαρή, δυνατή ενέργεια που υπερέχει οποιασδήποτε σκέψης ή τάξης».
Berliner Zeitung

«Επίθεση στις αισθήσεις, καθώς οι απίστευτες σκηνές διαδέχονται η μια την άλλη».
The Scotsman (Edinburgh)

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:

ΤΕΤΑΡΤΗ 26/9 ΣΤΙΣ 22:00
ΠΕΜΠΤΗ 27/9 ΣΤΙΣ 22:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  28/9 ΣΤΙΣ 20:30 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 23:30
ΣΑΒΒΑΤΟ  29/9 ΣΤΙΣ 20:30 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 23:30
ΚΥΡΙΑΚΗ  30/9 ΣΤΙΣ 19:00 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 22:00
ΔΕΥΤΕΡΑ 1/10 ΣΤΙΣ 21:00
ΤΕΤΑΡΤΗ 3/10 ΣΤΙΣ 21:00
ΠΕΜΠΤΗ 4/10 ΣΤΙΣ 21:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  5/10 ΣΤΙΣ 19:00 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 22:00
ΣΑΒΒΑΤΟ  6/10 ΣΤΙΣ 19:00 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 22:00
ΚΥΡΙΑΚΗ  7/10 ΣΤΙΣ 19:00 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 22:00

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 40€, ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ – ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ 30€
ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ: 25€

Προπώληση:
210 88 40 600| abcd.gr | viva.gr 13855

Καταστήματα: Public, Forthnet 


 ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON ΚΑΙ ΤΟ FUERZA BRUTA, ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ 100 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 50% (20€ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 40€) ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2:30 ΕΩΣ ΤΙΣ 5:30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΑ  ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ BADMINTON.  
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ.
ΣΠΕΥΣΑΤΕ – ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.


Η “LAST MINUTE” ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...